Apu Matka

Apu Matka on menestyvän Apu-tuoteperheen tuorein tulokas: aikuiselle kohderyhmälle suunnattu matkailulehti, joka ilmestyy huhtikuussa ennen matkailun kesäsesonkia ja lokakuussa lähtölaukauksena talven aurinkolomille.

Olet täällä

Koko Suomen matkalehti

Apu Matka

Uusi Apu Matka on koko kansan matkalehti, jonka kanssa matkustaminen on helppoa ja turvallista. Apu Matka esittelee suomalaisten lempikohteita ja vinkkaa uusia suosikkeja sekä kotimaassa että ulkomailla. Lehdessä on paljon hyötyaineistoa: osoitteita, reseptejä, tapahtumakalentereita, pakkausvinkkejä ja terveysneuvoja.

  • Painosmäärä: 45 000 kpl.

Kohderyhmä: Apu Matkan kohderyhmää ovat kaikki aikuiset suomalaiset, jotka ovat kiinnostuneita eri maista ja matkustamisesta.

Lehden perustiedot
  • Päätoimittaja: Marja Aarnipuro
Aineisto-ohjeet Hinnasto ja myyntiehdot Lehden ilmestymisaikataulu
Apu Matka
NroIlmestyyAineistoSisältöaiheet
126.4.20175.4.2017Kroatia. Mallorca. Kreikka. Kotimaan parhaat taukopaikat ja leirintäalueet. Loma vuokramökillä. Joogaretriitti Thaimaassa ja Suomessa. Koskenlasku Kolilla. Aikuisten interrail. Formulamatka Monacoon ja Nizzaan.
24.10.201714.9.2017Meksiko. Pariisi. Bangkok. Budapest. Tallinna, Kulttuurimatka pääkaupunkiseudulle. Vuokraa talo tai asunto Euroopasta.
125.4.2018
23.10.2018

Apu.fi

Apu.fi tarttuu nopeasti puheenaiheisiin ja luo niitä. Palvelu tarjoaa ajankohtaisia aiheita, viihdettä, kolumneja, terveysjuttuja ja ajanvietettä. Sivustolla bloggaavat tunnetut suomalaiset.

Aineisto-ohjeet ja hinnasto

Aineisto-ohjeet Hinnasto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Me autamme asiakkaitamme menestymään. Ota yhteyttä, niin löydämme parhaat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi.

  • Mainostajalle 050 414 4200 (Emme vastaa tässä numerossa lehtitilauksia koskeviin kyselyihin)
  • mediamyynti@a-lehdet.fi