Kaneli & Sokeri

Kaneli & Sokeri on unelmien leivontalehti Maku-lehden tekijöiltä. Se ilmestyy toukokuussa ennen kevätjuhlasesonkia ja lokakuussa ennen loppuvuoden kuuminta leivontakautta.

Olet täällä

Hyvän mielen leivontalehti

Kaneli & Sokeri

Kaneli & Sokeri tarjoaa huolellisesti testattuja ohjeita, joilla lukija onnistuu varmasti: makeaa ja suolaista, kotoisaa uudella twistillä, maailman leivontatrendejä, haastavia luomuksia kokeneille ja helppoja ohjeita  noviiseille. Mukana lehdessä myös tekniikkaoppaat, astiat ja välineet, koristeluideat, uutuustuotteet, ilmiöt, ihmiset, bloggaajien suosikit ja paljon muuta!

Kohderyhmä: Leivonnasta innostuneet kuluttajat, jotka etsivät ideoita ja inspiraatiota arkeen ja juhlaan sekä haluavat hemmotella läheisiään itse tehdyillä herkuilla.

Lehden perustiedot
  • Päätoimittaja: Johanna Falck
Aineisto-ohjeet Hinnasto ja myyntiehdot Lehden ilmestymisaikataulu
Kaneli & Sokeri
NroIlmestyyAineistoSisältöaiheet
126.4.201731.3.2017Kevään ja kesän juhlaleivontaa. Kakkubuffet. Herkkuja mansikasta. Upeat jäätelökakut. Kotoisat sämpylät, voileipäkakut ja muut pikkusuolaiset.
225.10.20174.10.2017Pullat uudella tavalla. Leivotaan omenasta. Makeat ja suolaiset pikkujoulutarjoilut. Maailman parhaat pizzat.
111.4.2018
224.10.2018

Maku.fi

Maku.fissä Suomen eturivin ruokabloggaajat sekä Maku-lehden toimitus kannustavat käyttäjiä aloittelijoista konkarikokkeihin kokemaan onnistumisia keittiössä.

Viikkotavoittavuus (TNS Paneeli) Tutustu verkkopalveluun Aineisto-ohjeet Hinnasto ja myyntiehdot

Aineisto-ohjeet ja hinnasto

Aineisto-ohjeet Hinnasto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Me autamme asiakkaitamme menestymään. Ota yhteyttä, niin löydämme parhaat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi.

  • Mainostajalle 050 414 4200 (Emme vastaa tässä numerossa lehtitilauksia koskeviin kyselyihin)
  • mediamyynti@a-lehdet.fi