Voi Hyvin

Olet täällä

Hyvinvoinnin ja onnellisen elämän media

Voi hyvin

Voi Hyvin on hyvinvoinnin erikoislehti, joka keskittyy terveyteen ja henkiseen kasvuun laaja-alaisesti ja lempeällä otteella. Se kertoo uusimman terveystiedon,
mutta esittelee myös vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Lehti käsittelee mielen- ja stressinhallintaa sekä antaa uutta näkökulmaa ihmissuhteiden lisäksi myös ravitsemukseen, kauneuteen ja liikuntaan.

Kohderyhmä: Aktiivinen, itsestään huolehtiva nainen, joka haluaa lisätä fyysistä ja henkistä hyvinvointiaan ja parantaa elämänlaatuaan. 

Lehden perustiedot
  • Levikki: 40 749 (LT 2015)
  • Lukijamäärä: 162 000 (KMT 2016)
  • Päätoimittaja: Päivi Anttila
Aineisto-ohjeet Hinnasto ja myyntiehdot Lehden ilmestymisaikataulu
Voi Hyvin
NroIlmestyyAineistoSisältöaiheet
118.1.201713.12.2016Terveyttä talveen. Ravintolisät. Talviliikunta + varusteet. Painonpudotus. Raudanlähteet. Kosteuttavat ihonhoitotuotteet. Apteekkikosmetiikan uutuudet. Jooga.
222.2.31.1.Vatsan hyvinvointi. Suolisto kuntoon. Maitohappobakteerit. Intiimivaivat. Gluteenittomat reseptit ja tuotteet. Yövoiteet ja naamiot. Mindfulnessin ABC.
329.3.7.3.Liikuntaekstra. Treenitossut. Kivennäisaineet. Terveelliset hedelmät. Vastaisku allergioille - siedätys ja tuotteet. Kotijumppa ja välineet. Kevään uusi värikosmetiikka. Näin vähennät stressiä ja särkyä. Uudet hoitolahoidot.
43.5.6.4.Hyvinvointilomat.Tehoyrtit ja villivihannekset. Onko kollageenista apua? Jalat ja iho kesäkuntoon. Aurinkosuojat, -puuterit ja poskipunat. Intiimihygienia. Vaellusreitit ja hyvinvointimatkat. Juhlareseptit: gluteeniton ja vege. Intuitio.
57.6.15.5.Keskikesän juhlat. Kesäviinit, savustus ja grillaus. Luontoliikkujan varusteet. Puutarhan terveysruoat. Näistä ruoista sydän tykkää. Rasvahappovalmisteet. Ehkäise intiimivaivat. Kesäjuhlameikki. Vartalovoiteet apteekista ja kosmetiikkahyllystä. Aistikkuus ja intohimo.
619.7.27.6.20 luonnon omaa teholääkettä + ravintolisät. Leivonta marjoista. Pyöräilijän varusteet. Matka-apteekki. Itsehoito ja suosikkituotteet. Mökkituliaiset. Kauneuden luonnonkosmetiikka. Kukka- ja väriterapiaa. Hengitä oikein.
723.8.1.8.Lempeä liikunta. Sisäliikunta + lajit ja välineet. Vertailussa liikuntakeskusten uutuuslajit. Treenivaatteet. Silmien hyvinvointi. Apteekkikosmetiikan helmet. Omat treenijuomat + kaupan tuotteet. Hiusten kotivärit. Monikäyttöinen kaura.
827.9.5.9.Ikääntyminen. Anti-age tuotteet, kosmetiikka + kaunistavat ravintolisät. Vaihdevuodet. Nujerra talvimasennus. Pähkinät + siemenet. Proteiinilähteet. Rentoutus ja uni. Syksyn kuntolomat. Vihasta myötätuntoon.
91.11.10.10.Virkeyttä vitamiineista. Limakalvojen kuivuus. Hampaiden kotihoito, välineet + aineet. Juhlakampaukset. Kierrättäminen.
1013.12.21.11.Läheisyys ja lämpö. Suklaat ja viinit. Hyvinvointilahjat + lahjakortit. Kirjat. Erikoiskahvit + kahvikeittimet. Kuntomittarit kotiin ja lenkille. Couperosa. Joulumausteet. Kierrätä hyvää.

Voihyvin.fi

Voihyvin.fi jakaa hyvänolon vinkkejä netissä. Sivustolta löytyy ruokaohjeita ja maukkaimmat smoothie-reseptit, terveystietoa, muutostarinoita, hyvinvoinnin blogi sekä kilpailuja.

Viikkotavoittavuus (TNS Paneeli) Tutustu verkkopalveluun Aineisto-ohjeet Hinnasto ja myyntiehdot

Aineisto-ohjeet ja hinnasto

Aineisto-ohjeet Hinnasto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Me autamme asiakkaitamme menestymään. Ota yhteyttä, niin löydämme parhaat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi.

  • Mainostajalle 050 414 4200 (Emme vastaa tässä numerossa lehtitilauksia koskeviin kyselyihin)
  • mediamyynti@a-lehdet.fi

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös

Kaikki brändimme