Avainasiakaspäällikkö yritysmyyntiimme

Haemme avainasiakaspäällikköä vauhdittamaan yritysmyyntimme kasvua. Tehtäväsi on ideoida ja kaupallistaa asiakkaillemme monikanavaisia ratkaisuja A-lehtien monipuolista tuoteportfoliota ja erityisesti natiiviratkaisuja hyödyntäen. Teet tiivistä yhteistyötä yritysmyynnin muiden toimintojen sekä toimitusten kanssa. Sinulla on omat asiakkuudet, ja näiden osalta vastaat asiakkuuksien kehittämisestä sekä asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Et pelkää myöskään uusasiakashankintaa. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus.

Osaat ideoida ja rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme tavoitteiden täyttämiseksi ja sinulla on kokemusta ajattelun ja asiantuntijuuden myynnistä. Osaat pitää langat omissa käsissäsi ja ohjata myyntitilannetta haluamaasi suuntaan. Olet vakuuttava esiintyjä ja osaat perustella omat näkemyksesi. Voit olla hankkinut osaamisesi esim. mainostoimistosta, mediatoimistosta tai mediasta.

Olet luova, idearikas, oma-aloitteinen ja työskentelytavaltasi suunnitelmallinen joukkuepelaaja. Innostut yritysasiakkaiden haasteiden ratkaisusta, tarinoista sekä digitaalisista mahdollisuuksista. Pidät haasteista ja reippaasta työtahdista jatkuvasti uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle näköalatehtävän nopeasti kehittyvässä perheyhtiössä ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista toimintamallia. Saat energisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä monipuoliset henkilöstöedut. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen!

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 17.3. kello 13.30–15.00 ja torstaina 19.3. kello 14.00–15.30 myyntiryhmäpäällikkö Katri Abrahamsson, p. 050 414 4379.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi tästä linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 24.3.2020.

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin 50:tä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja.

Julkaistu: 10.3.2020