Data Analyst A-lehtiin

Data Analyst A-lehtiin
Tule tiedolla johtamisen tiimiimme Data Analystiksi kehittämään A-lehtien liiketoimintaa taktisella ja strategisella tasolla.
Julkaistu 3.6.2024

Tule tiedolla johtamisen tiimiimme Data Analystiksi kehittämään A-lehtien liiketoimintaa taktisella ja strategisella tasolla.

Tiedolla johtamisen tiimi on seitsemän hengen asiantuntijaryhmä, jonka vastuulle kuuluvat mm. kuluttaja-analytiikka ja asiakasymmärrys, sekä niiden laaja-alainen kehittäminen, medialiiketoiminnan hinnoittelustrategia ja -mallit sekä tilaaja-asiakkaiden palkitsemisohjelmat. Tiimin tehtäviä ovat myös myynnin ja markkinoinnin kohdistamisen kehittäminen sekä tiedon tuottaminen strategiseen työhön koko organisaation tueksi, muun muassa kasvuhankkeisiin.

Data Analystin tehtävässä optimoit liiketoimintaamme analysoimalla dataa, ideoimalla business caseja ja laskemalla niitä auki. Ohjaat operatiivista toimintaa tekemällä ja ylläpitämällä raportteja muun muassa asiakkuuksien kehittymisestä ja tuotteiden suoriutumisesta. Sinua ajaa into oppia uutta sekä kiinnostus kasvaa ja kehittyä roolissa. Olet analyyttinen, utelias ja ratkaisukeskeinen, etkä hätkähdä pienestä. Sinulla on kyky osallistaa sidosryhmiä ja viestiä tuloksista.

Rooli mukautuu valittavan henkilön osaamisen tai taitojen mukaan, joten voit olla korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa, vasta valmistunut tai vaikka jo jonkun aikaa työelämässä ollut. Toivomme, että olet kuitenkin ehtinyt kartuttaa jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Kukaan ei onnistu yksin. Keskeisiä työkavereitasi ovat asiakasymmärryksen ja analytiikan parissa työskentelevät asiantuntijakollegat sekä myynti ja markkinointi. Organisaatiossamme on matala hierarkia, joten sparrauskumppanisi vaihtelee asiakokonaisuudesta riippuen. Loistat parhaimmillasi moniasiantuntijatiimissä, jossa pääset esittelemään näkemyksiä ja ideoita sekä oppimaan kollegoiltasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taitoja uusien ohjelmistojen haltuunottoon. Sinulle ei ole ongelma, että asioista tulee ottaa itsenäisesti selvää. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, toimit luontevasti osana moniosaajatiimiä ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen ja englannin kielellä.

Toivomme, että sinulla on myös

  1. ymmärrystä raporttien luomisesta ja ylläpidosta joissakin seuraavista ohjelmistoista: Power BI, lookerstudio, SAS Visual Analytics
  2. kiinnostusta ETL:n liittyviin asioihin
  3. liiketoimintaymmärrystä ja osaamista tilastotieteestä
  4. toimenkuvaan sopiva, esim. kaupallinen koulutus sekä
  5. eduksi katsomme osaamisen mistä tahansa ohjelmointikielestä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, mahdollisuuden luoda uutta sekä erinomaiset oppimismahdollisuudet erilaisista liiketoiminnoista ja organisaatioista. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 90-vuotiaassa perheyhtiössä on rento ja avoin toimintakulttuuri. Tehtävä mahdollistaa sujuvan etätyön ja läsnätyön upeissa maisemissa Helsingin Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, ja toivomme sinulta samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta.

Lisätietoja antaa perjantaina 7.6. kello 10.00-11.00 ja 14.00–15.00 Head of Data Teemu Rönty, p. 050 300 4747.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 16.6.2024. Hae tehtävään tästä.

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin kolmeakymmentä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.