A-lehtien kesäedut mainostajille

A-lehtien kesäedut mainostajille
Hyödynnä kesäetu 1.5.–31.8.2020 julkaistavissa kampanjoissa!
Julkaistu: 18.3.2020

Kesä on täynnä mahdollisuuksia markkinoijille, kun kuluttajat hakevat monipuolisesti ideoita ja ratkaisuja arkeensa. Iloa ja inspiraatiota kaivataan erityisen paljon juuri nyt, minkä vahvistaa tuore Median kulutus ja markkinointi poikkeusoloissa -tutkimuksemme.

Kotonaolo on kaikille ajankohtaista, joten vinkkejä mukaviin kotipuuhiin kaipaa yli kolmasosa kuluttajista. Liki puolet vastaajista puolestaan haluaisi nähdä lisää erityisesti ruoanlaittoon, leivontaan ja resepteihin liittyvää sisältöä. Lähes kolmasosa kuluttajista toivoisi myös sisältöjä sisustamisesta sekä puutarhanhoidosta ja kasveista. Lisäksi hyvinvointi ja terveys kiinnostavat, ja noin puolet kuluttajista kaipaa lisää niihin liittyviä sisältöjä

Median kulutus ja markkinointi poikkeusoloissa -tutkimukseen vastasi 1 311 ihmistä 26.3.–3.4.2020. Tutkimuksessa selvitimme, miten koronatilanne vaikuttaa suomalaisten mediankäyttöön ja millaista viestintää kuluttajat odottavat nyt yrityksiltä. Tutkimuksen toteutti A-lehtien toimeksiannosta Digitalist.

Tavoita kohderyhmäsi nyt kesäetuhinnoin, ja tartu display-, printti- ja natiivimainonnan tarjouksiin! Kesäetu koskee vain uusia varauksia. Hinnoista myönnetään mediatoimistoalennus -15 % tai suoralaskutusalennus -12 %. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

1. Display

Kaikki mainosmuodot -50 %.

2. Aikakauslehdet

Hintaryhmä 1: Avotakka, Eeva, Kauneus & Terveys, Kotivinkki

  • 1 x 1/1-sivu 2 200 € (norm. 5 610 € - 7 350 €)
  • 3 x 1/1-sivu 5 400 €

Hintaryhmä 2: Apu, Apu Terveys, Demi, Image, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Mondo, Trendi, Tuulilasi, Unelmien Talo&Koti, Viherpiha, Voi Hyvin​

  • 1 x 1/1-sivu 1 500 € (norm. 3 750 € - 6 950 €)
  • 3 x 1/1-sivu 3 700 €

Kesäetu aikakauslehdissä koskee myös vapaita määräpaikkoja. Toimi nopeasti ja varaa paikkasi yhteyshenkilöltäsi tai 050 4144 200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.

3. Natiiviartikkeli

Natiiviartikkeli on asiakkaan kuva- ja taustamateriaaleista tehty verkkosisältö, joka julkaistaan valitussa verkkomediassamme. Suunnittelemme artikkeliin kohderyhmää kiinnostavan kärjen, ja sen puhuttelutapa sopii saumattomasti valittuun mediaan.

Artikkeli voi sisältää myös asiakkaan videota tai esimerkiksi tuotepoimintoja, joista ohjataan asiakkaan verkkokauppaan tai verkkosivulle.

  • 1 x natiiviartikkeli 2 890 € (norm. 6 100 €)
  • 3 x natiiviartikkeli 8 200 €

Hintaan sisältyvät seuraavat ohjaukset natiiviartikkeliin:

  • 1 x uutiskirjenosto
  • 1 x somenosto
  • 100 000 natiividisplay-näyttöä

Natiiviartikkeli on erinomainen tapa tavoittaa kohderyhmäsi oikeassa kanavassa oikealla tavalla. Katso tästä esimerkiksi Kekkilälle toteuttamamme natiiviartikkeli.

Mietitäänkö yhdessä keinot, kanavat ja viestinnän kärjet, joiden avulla kohderyhmääsi kannattaa lähestyä? Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi A-lehtien yritysasiakasmyynnistä tai ota yhteyttä 050 4144 200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä tietosi alla olevalle lomakkeelle.

Ota yhteyttä
Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.