Reilulta työnantajalta reilu työpaikka myyntineuvottelijalle

Olet täällä

Jätä yhteystietosi

Jätä yhteystietosi tähän myyntineuvottelijan hakulomakkeeseen, niin otamme yhteyttä työhaastattelun merkeissä. Voit myös soittaa suoraan sinulle parhaiten sopivaan myyntitoimistoon, yhteystiedot löytyvät täältä.

Haluatko tunnetulta ja vakavaraiselta kustantajalta työpaikan, jossa tunnetut ja laadukkaat tuotteet, hyvät ansaintamahdollisuudet sekä henkilöstöedut, henkilökohtainen jatkuva koulutus ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus tehdä työtä myös kotoa käsin yksityisyrittäjänä.

 • Saat meiltä alan parhaan koulutuksen ja myyt tunnettuja suomalaisia aikakauslehtiä. Mm Apu, Eeva, Avotakka, Image ja Maku (23 julkaisua).

 • Luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka arvostaa työntekijöitään mm. kuuntelemalla päätöksenteossa

 • Peruspalkka ja provisio heti työsuhteen alusta. 4 kuukauden koulutusjakson jälkeen palkkatakuu koko työsuhteen ajan.

Katso millaisia tapahtumia ja tarinoita myyntitoimistoissa on.

 

Et tarvitse puhelinmyynnin kokemusta, vain uskallusta ottaa yhteyttä meihin! Puhelinmyyjän työtä ei arvosteta ihan ykköseksi kun työpaikkoja pistetään rankingjärjestykseen, mutta usko pois, tämä on parhaimmillaan antoisaa ja mielenkiintoista hommaa josta maksetaan kunnon palkka. Meillä myyntineuvottelijan työstä on monia tarinoita, pitkiä työuria ja eri-ikäistä porukkaa.

Tutustu toimistojemme Facebook-sivuun

Myyntineuvottelijoiden uratarinoita ja kesätyökokemus

Juhanin uratarina
Sarin uratarina
Janikan kesätyökokemus

A-lehdet on reilu työnantaja. Noudatamme graafisen alan työehtosopimusta. Saat peruspalkan ja provision heti työsuhteen alusta. 4 kuukauden koulutusjakson jälkeen saat palkkatakuun. Koeaika on 6 kuukautta. Saat meiltä alan parhaan koulutuksen ja myyt tunnettuja suomalaisia lehtiä.

Tätä on myyntineuvottelijan työ

Hyviin tuloksiin ilolla, osaamisella ja yhteistyöllä.

Katso video

Myyntineuvottelijat Kaarina ja Satu

Meillä on mielenkiintoista kerrottavaa työstämme.

Katso video

Antti Perälä

Kiinnostaako sinua tehdä myyntityötä kotoa käsin ? Antti kertoo mielellään lisää.

Katso video

Heräsikö mielenkiinto ja janoat lisää tietoa? Katso usein kysytyt kysymykset liittyen myyntineuvottelijan työhön.

Usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä

A-lehtien myyntitoimistot

A-lehtien myyntitoimistot

A-lehdet on Suomen suurimpia media- ja aikakauslehtitaloja. A-lehtien omissa myyntitoimistoissa on tehty myyntityötä jo reilusti yli 20 vuotta. Toimistoja meillä on kymmenellä paikkakunnalla, loistosijainneilla. Katso tarkemmat yhteystiedot ja valitse sinulle sopivin. Voit tehdä työtä myös yksityisyrittäjänä kotoa käsin, asut sitten missä vain kunhan nettiyhteydet toimivat.

Työhön oppiminen onnistuu kyllä kun on iloinen, tavoitteellinen ja rento asenne ja halu keskustella ihmisten kanssa.

Asiakkaamme

Asiakkaamme

Hoidat A-lehtien asiakkuuksia ja soitat tietokoneen välityksellä pääasiassa A-lehtien omille asiakkaille - noin joka viides tilaa jotain tuotevalikoimasta, jota kehitämme jatkuvasti. Meillä on 23 laadukasta lehteä. Kaikki  ovat tunnettuja suomalaisia brändejä, mm. lippulaivamme Apu on osa suomalaista historiaa ja vuodesta 1933.

Meillä A-lehdissä myyjän työtä arvostetaan paljon niin työnantajan kuin asiakkaiden puolelta. Kun A-lehtien oma myyntineuvottelija soittaa, asiakas tietää saavansa hyvää, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua sekä tuoretta tietoa lehdistä.

Ota yhteyttä

Kolme vanhaa puhelinta

Ota yhteyttä

Sinun ei tarvitse olla myyntityön ammattilainen – saat meiltä koulutuksen – ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Tutustu meidän toimintaamme usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä tai laita heti yhteystietosi meille niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Kerromme mielellämme työstä ja siihen liittyvistä asioista puhelimessa ja voit kysyä kaikista sinua askarruttavia asioita. Sovitaan samalla koska tulet haastatteluun ja tarkemmin tutustumaan toimistoomme.

Et sitoudu vielä mitenkään tehtävään, mutta haluamme kertoa sinulle, millaista meidän tekemä puhelinmyynti on ja millaisia ansioita saat. Ota siis yhteyttä heti, kirjoita yhteystiedot yllä olevaan lomakkeeseen, valitse toimisto ja lähetä! Tai soita suoraan toimistoon, joka on sinua lähinnä.

Työedut

Työedut

Sinulla on peruspalkka ja provisio alusta saakka ja A-lehdet noudattaa graafisen alan työehtosopimusta. Lisäksi päivä- ja kuukausibonuksia myynnin mukaan – jokaisesta kappaleesta jotain lisää – palkkakattoa meillä ei ole.  Saa myös kaikki suuren mediatalon edut; viiden viikon kesäloma ja viikon talviloma, kattava työterveyshuolto, työkappaleet kaikista 23 lehdestämme, jatkuvaa koulutusta, kivoja yhteisiä tilaisuuksia, tapahtumia ja matkoja.

Tervetuloa joukkoon!

Myyntineuvottelijat yhdessä

Tervetuloa joukkoon!

Parasta meillä on iloinen ja kannustava myyntineuvottelijoiden työporukka. Meille on helppo tulla töihin, jokainen ikään ja kokoon katsomatta toivotetaan aina tervetulleeksi. Saat tukea, ohjausta ja vinkkejä esimiehiltä koko ajan – et ole yksin.

Tällä sivulla kerromme sinulle tiivistetysti myyntineuvottelijan työstä A-lehdissä. Tutustu meidän toimintaamme tarkemmin usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä. Haluamme sinut myyntineuvottelijaksi johonkin kymmenestä eri paikkakunnalla olevasta toimistosta. Löydät tarkat yhteystiedot täältä. Kaikki toimistot sijaitsevat ydinkeskustassa ja niihin on  hyvät kulkuyhteydet. Työtä teet nykyaikaisin järjestelmin.

Myyntitoimistot

 • Helsinki

  Jani Vuorisalo

  050 414 6282

 • Tampere

  Pauliina Suntinen

  050 414 6285

 • Nokia

  Saara Timmotalo

  050 414 6286

 • Vammala

  Anne Rintala

  050 414 4714

 • Kauhajoki

  Pasi Raak

  050 514 1863

 • Lapua

  Anitta Vierikko

  050 414 4708

 • Seinäjoki

  Anitta Vierikko

  050 414 4708

 • Alavus

  Anne Rintala

  050 414 4714

 • Jyväskylä

  Hanna Perälä

  050 414 6288

 • Saarijärvi

  Katja Laine

  050 414 6284

 • Yksityisyrittäjäksi

  Antti Perälä

  050 414 6213