Usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä

Millaista on myyntineuvottelijan työ?

Myymme puhelimitse A-lehtien lehtiä täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Vaikka työsi myyntineuvottelijana on itsenäistä ja omalla panoksellasi vaikutat ansioosi vahvasti, et silti ole yksin. Esimiehet ovat joka päivä tukena ja apuna erilaisten kampanjoiden aloituksissa, myyntikeskustellun rakentamisessa ja koulutuksessa sen mukaan mitä tarvitset hyvien tulosten aikaansaamiseksi ja lisäksi työkaverit jakavat hyviä vinkkejä ja auttavat aina tarvittaessa.

Jokaisessa myyntitoimistossamme yhteishenki on loistava. Nauru, iloisuus ja yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Hyvien esimiesten, avuliaiden työkavereiden ja koulutusten ohella työtäsi helpottavat A-lehtien omat osoiterekisterit ja uusin tekniikka. Hoidamme kontaktit niin että asiakkaat tuntevat saavansa laadukasta, hyvää palvelua sekä totuudenmukaista tietoa lehdistämme - tyrkyttämättä.

Työaikasi on 6 tuntia päivässä (30 tuntia viikossa) ja toki on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön, jolloin sovit pienemmästä tuntimäärästä viikossa.  

Työaikaan voi itse vaikuttaa. Teemme työtä 9.00 - 20.30 välisenä aikana, työpäivän aloituksen voit joustavasti neuvotella esimiehen kanssa oman rytmisi mukaan. 

Millaista koulutusta saan myyntityöhön?

Soveltuvuuttasi työhön arvioidaan haastatteluin ja pääset tutustumaan työhön kunnolla ennen työsuhteen solmimista. Ensimmäiset viikot sinua koulutetaan joka päivä uusiin asioihin. Työkaverit ja esimiehesi auttavat ja opastavat sinua työssäsi joka päivä myös kahden ensimmäisen viikon jälkeen. 

Millainen A-lehtien myyntitoimisto on työpaikkana?

A-lehdet on lämminhenkinen perheyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen ison talon edut. Myyntitoimistojamme on 10 eri paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Nokia, Sastamala, Seinäjoki, Lapua, Kauhajoki, Alavus, Jyväskylä ja Saarijärvi – valitse niistä sinun arkeesi sopivin.

Meillä on mahdollisuus tehdä myyntityötä myös itsenäisesti mistä päin Suomea vaan kotoa käsin, jos se on parempi vaihtoehto, silloin voimme sopia aloituskoulutuksesta jossain toimistossamme ja saat ohjausta ja tukea etänä.

Toimistoissamme työskentelee noin 180 myyntineuvottelijaa. Joukkoomme mahtuu kaikenikäisiä opiskelijoista – eläkeläisiin ja monenlaisista ammattiryhmistä tulevia henkilöitä: pankinjohtajasta entisiin hoitoalan työntekijöihin ja juuri opiskelunsa päättäneisiin tai niistä taukoa pitäviin nuoriin. Osa-aikaisena meillä toimii opiskelijoita tai lisäansiota haluavia. Kaikki myyntineuvottelijat ovat A-lehtien vakinaista henkilökuntaa. Monet ovat olleet mukana toimiston perustamisesta saakka. Ansiolomaa ja -rahaa yli 10 vuoden palveluksesta (ja sen jälkeen 5 vuoden välein) annetaan joka vuosi usealle myyntineuvottelijalle. 

Mitä muita etuja A-lehdet tarjoaa?

A-lehteläisenä saat kaikki ison lehtitalon edut, vaikka päivittäinen työaikasi on vain 6 tuntia. Järjestämme vuosittain koko henkilöstölle koulutusta ja erilaisia tapahtumia. Vuosien mittaan on myös tehty reissuja mm. Ateenaan, Roomaan, Pariisiin, Lontooseen, Dubliniin, Barcelonaan, Kuubaan ja Etelä-Afrikkaan asti. Tuoreimmista matkoista ja tilaisuuksista on mukavia kuvia Facebook -sivuillamme. Lisäksi saat:

  • Aina uudet lehdet eli ns. työkappaleet itsellesi kaikista lehdistämme (23 eri lehteä)
  • Viiden viikon vuosiloman ja joulurahan
  • ePassi-etua liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin
  • Laajan työterveyshuollon (4 kuukauden työsuhteen jälkeen)
  • Hyvän palkan johon voit itse vaikuttaa
  • Mainiot työkaverit ja reilun esimiehen

Paljonko työstä saa palkkaa?

Alusta saakka saat TES:n mukaista pohjapalkkaa ja provisiota joka päivän myynnistä ja erilaisia bonuksia. Meillä vähintään joka kuudes asiakas tilaa jotain, me hoidamme A-lehtien asiakkuuksia!

Parhaimmillaan maksamme myyntineuvottelijoille kuukausipalkkaa 4500 – 6000 €. 

Meillä on palkkatakuu 11,36 € tunnilta. 

A-lehdet on vastuullinen työnantaja ja meillä noudatetaan graafisen alan työehtosopimusta.

Millaisille asiakkaille soitetaan?

Hoidamme A-lehtien asiakkuuksia, joten lehtemme ovat heille tuttuja ja he ovat tottuneet tekemään lehtitilauksensa puhelimitse. Juuri uusittu soittojärjestelmämme antaa tarvittavat taustatiedot asiakkaista.

Tavoitteemme on, että jokaiselle asiakkaalle löytyy sopiva lehti valikoimastamme. Kohderyhmästä riippuen keskimäärin joka kolmas – kuudes asiakas tilaa jotain.