Olet täällä

Lukeminen kuuluu kaikille lapsille – Apu Juniori tukee MLL:n paikallisyhdistysten toimintaa

Alakoululaisten ajankohtaislehti Apu Juniori aloittaa yhteistyön Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten kanssa. Lasten lukutaito yhdistää MLL:n ja A-lehdet yhteistyöhön.

MLL on tehnyt jo lähes sata vuotta työtä lasten ja perheiden hyvän arjen puolesta. A-lehdet ja Apu Juniori haluavat olla yhdessä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa rakentamassa yhteiskuntaa, jossa lapsuutta arvostetaan ja jossa lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Lasten lukutaito on kansalaistaito, ja kieli tärkeä yhdessä tekemisen ja kokemisen väline, joka lujittaa lapsen identiteettiä. Hyvä lukutaito on avain kansalais- ja kuluttajaoikeuksien tuntemiseen myös aikuisena.

”Haluamme tehdä konkreettisia tekoja lukemisen edistämiseksi. Yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten kanssa voimme kannustaa lapsia ja lasten vanhempia lukuharrastuksen pariin”, sanoo Apu-lehden ja Apu Juniorin päätoimittaja Marja Aarnipuro.

Yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistyksillä on mahdollisuus varainhankintaan myymällä Apu Juniorin tilauksia. Jokaisesta myydystä Apu Juniori-lehden tilauksesta tilitetään viisi (5) euroa paikallisyhdistykselle. Kampanja kestää vuoden loppuun.

”On hienoa, että A-lehdet haluaa tukea MLL:n paikallisyhdistysten työtä tarjoamalla heille tällaisen mahdollisuuden tehdä varainhankintaa”, sanoo MLL:n varainhankintapäällikkö Tiina Vienanlinna.

Lisätiedot:

MLL, Varainhankintapäällikkö, Tiina Vienanlinna
p. 050 472 2445, tiina.vienanlinna@mll.fi

A-lehdet Oy, Chief Marketing Officer, Terhi Hauskamaa
p. 050 4144 260, ​terhi.hauskamaa@a-lehdet.fi

 

Voit tehdä tilauksen tästä.