Olet täällä

YouTube-tähdet saavat oman lehden – Tube-lehti ilmestyy elokuussa

A-lehdet julkaisee lehden YouTube-vaikuttajista. Lehti on suunnattu 9-16-vuotiaille tytöille, jotka fanittavat YouTube-tähtiä. Lehden tuottaa Demin toimitus.

”Tubettajat ovat nousseet suosiossa perinteisten viihdetähtien, kuten muusikoiden ja elokuvatähtien rinnalle. Suosituimpien tubettajien videoilla on jo enemmän katselukertoja kuin monilla televisio-ohjelmilla”, Tube-lehden päätoimittaja Anni Lintula sanoo.

Kyseessä on todellinen fanilehti, jossa pääosassa ovat tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet. Kenen haul-videoilla esitellään parhaat löydöt? Mikä storytime kannattaa juuri nyt katsoa? Tube-lehdessä lukija pääsee sukeltamaan tubetusskenen ytimeen.

Tytöistä yli 60 prosenttia seuraa vlogeja päivittäin. Tubettajia fanitetaan, koska he ovat tavallisia tyttöjä ja poikia, joihin on helppo samaistua. Filtteröinti ei kuulu tubetuskulttuuriin.

”Tubettajissa on tällä hetkellä valtava imu. Halusimme tarttua tubetusilmiöön ja koota kiinnostavimmat suomalaiset ja ulkomaalaiset tubetähdet yksiin kansiin”, A-lehtien liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukas sanoo.

Tube-lehti on myynnissä lehtipisteissä 2. elokuuta alkaen. Sen voi osaa myös Tubeconista. Lehden ilmestymisen aikaan A-lehdet julkaisee myös tutkimuksen, jossa selvitetään fanikulttuurin muutosta ja YouTube-tähtien vaikutusvaltaa nuorten naisten kohderyhmässä. 

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, päätoimittaja Anni Lintula
050 414 4233, anni.lintula@a-lehdet.fi

Demi on nuorten naisten suosikkibrändi, jonka kokonaistavoittavuus on 246 000 (KMT 2015). Demin sosiaalisen median kanavat, Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat ja WhatsApp, tavoittavat viikoittain lähes 100 000 seuraajaa. Demin yhteistyötubettajien YouTube-kanavilla on yhteensä yli 300 000 tilaajaa. Demiä julkaisee A-lehdet Oy.