Sisältömarkkinointi

Sisältö ja design

Teemme vaikuttavaa sisältöä, jossa yhdistyy laadukas journalismi ja täydellisesti toimiva, oivaltava design.

design

Käsi ylös, kuka rakastaa hyviä tarinoita? Se on yksi tärkeimmistä keinoista vaikuttaa, sillä juuri hyvät tarinat ja niiden herättämät tunteet saavat meidät toimimaan.

Meillä on vuosien kokemus suurista sisällöntuotannoista niin kotimaisille kuin kansanvälisille suuryhtiöille. Taidamme perinteiset ja uudet tarinankerronnan muodot ja teemme merkityksellisiä sisältöjä, joissa yhdistyvät laadukas journalismi ja täydellisesti toimiva design, joka visualisoi tarinan sisällön.

Design vahvistaa viestiä kuvan, infografiikan, videon ja animaation keinoin. Se on selkeää ja funktionaalista ja ohjaa vastaanottajan toimintaa. Se on osa käyttöliittymää sekä printissä että digissä. Parhaimmillaan se haastaa oivaltavuudellaan ja siten palkitsee sisällön vastaanottajan. Hyvästä designista jää muistijälki, joka vahvistaa asiakkaan brändiä.

Teemme säännöllistä ja suunnitelmallista sisällöntuotantoa asiakkaalle eri kanaviin sopiviksi. Tuotamme sisältöjä yhdessä tehdyn sisältöstrategian ja vuosikellon pohjalta asiakkaan omiin medioihin, kuten printtiin, verkkosivuille, uutiskirjeeseen ja somekanaviin. Sisältöjen markkinointi ja jakelu jatkuu luontevasti vaikuttajamarkkinoinnin ja natiivimainonnan keinon, tarvittaessa aina A-lehtien digitaalisiin ja painettuihin medioihin saakka.

Teemme sisältöjä luovasti, kustannustehokkaasti ja jatkuvasti oppien. Yhdistämme asiakkaidemme tavoitteet ja heidän asiakkaidensa tarpeet suuriksi tarinoiksi, jotka tempaavat mukaansa.

Sisältöön ja designiin liittyvä työmme sisältää:

  • Digitaalisten julkaisujen ja palvelujen suunnittelu
  • Painettujen medioiden suunnittelu
  • Vuosikellot ja sisältösuunnitelmat
  • Videotuotannot ja -sisällöt
  • Kuvat
  • Infografiikat
  • Animaatiot
  • Tekstit

Ota yhteyttä

Mietitkö miten voit tehdä vaikutuksen kohderyhmääsi? Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin jutellaan lisää kasvokkain!

CAPTCHA
Tämän kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että olet ihminen ja estää automaattisten roskapostien lähettäminen.