Terve.fi

Olet täällä

Suomen suurin terveyden tarvemedia

Terve.fi-lehti

Terve.fi-lehti on uusi opas terveyteen ja hyvinvointiin. Jokainen numero sisältää vähintään 100 sivua tietoa yhdestä terveysaiheesta. Lehdessä on talteen otettava lääkärikirjaliite, johon on tiivistetysti kerätty yleisimmät aiheeseen liittyvät sairaudet, niiden syyt, oireet ja hoito.

Terve.fi-lehdestä löydät uusimman tutkimustiedon, vertailutietoa hoidoista ja asiantuntijoiden vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Kohderyhmä: Terve.fi-lehden kohderyhmänä on nainen tai mies, joka haluaa ennaltaehkäistä sairauksia, löytää uutta tietoa ja saada tukea oman tai läheisensä sairauden hoitoon.

Lehden perustiedot
  • Päätoimittaja: vt. Päivi Anttila
Lehden ilmestymisaikataulu
Terve.fi
NroIlmestyyAineistoSisältöaiheet
2019
127.3.20194.3.2019MIELI. Kaikki mielen hyvinvoinnista. Yleisimmät häiriöt, tausta ja hoito-ohjeet. Terapiat. Mieltä kohottava ruoka, vitamiinit.
225.9.20192.9.2019IHO. Kaiki ihosta ja ihonhoidosta sekä ihosairauksien hoidosta. Tuotteita ja hoito-ohjeita.

Terve.fi

Terve.fi tarjoaa Suomen laajimman ja monipuolisimman tiedon terveydestä ja hyvinvoinnista. Terve.fin ytimessä on lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten tuottama lääkärikirja, joka antaa tietoa yli 200 sairaudesta ja niiden hoidosta, sekä kertoo hyvinvoinnin uutiset. Luotettavan terveystiedon lisäksi ravitsemus, liikunta, painonhallinta, mielen hyvinvointi ja kauneus ovat palvelun keskeistä sisältöä. Terve.fi-hyvinvointisisivusto palvelee käytännönläheisesti ja kannustavasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jatkuvasti kehittyvä sivusto tarjoaa myös hyvinvoinnin tuotteet ja palvelut.

Terve.fi on tarvemedia: käyttäjät tulevat sivustolle pääosin heidän tarpeisiinsa liittyvien hakukonehakujen avulla. Kymmenet terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijat palvelevat Terve.fin lukijoita vastaamalla kysymyksiin. Valmiita kysymysja vastauspareja on jo yli 32 000. Terve.fin lääkärikirjan yli 200 sairausosiota ovat kirjoittaneet suomalaiset lääkärit ja muut asiantuntijat.

Kohderyhmä: Omasta ja läheistensä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet suomalaiset kaikissa ikävaiheissa ja elämäntilanteissa.

Viikkotavoittavuus (TNS Paneeli) Tutustu verkkopalveluun Aineisto-ohjeet Hinnasto ja myyntiehdot

Aineisto-ohjeet ja hinnasto

Aineisto-ohjeet Hinnasto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Me autamme asiakkaitamme menestymään. Ota yhteyttä, niin löydämme parhaat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi.

  • Mainostajalle 050 414 4200 (Emme vastaa tässä numerossa lehtitilauksia koskeviin kyselyihin)
  • Vaihde 09 759 61
  • mediamyynti@a-lehdet.fi

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös

Kaikki brändimme

Ota yhteyttä

Mietitkö miten voit tehdä vaikutuksen kohderyhmääsi? Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin jutellaan lisää kasvokkain!

CAPTCHA
Tämän kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että olet ihminen ja estää automaattisten roskapostien lähettäminen.