Verkkomainonta

Videomainonta

Videot ovat yhä nopeammin kasvava vaikuttamisen väline. Erityisesti videoblogien katselu on ollut jo muutaman vuoden erittäin voimakkaassa kasvussa. Yhä useampi mainostaja näkee mahdollisuuden tavoittaa erityisesti nuori kohderyhmä YouTubesta.

In-stream-videomainonta

In-stream-videomainoksella tarkoitetaan jaksoittain näkyvää mainosta videosisällön joukossa. In-stream-videomainos voidaan esittää useassa kohtaa videosisältöä. Preroll (eli etuspotti) näytetään ennen varsinaista videosisältöä, midroll (eli välispotti) videosisällön keskellä ja postroll (eli loppuspotti) varsinaisen videosisällön jälkeen.

Videointerstitiaali

Videointerstitiaali on näyttävä sisääntulomainospaikka, jota suositellaan kaikkiin lanseerauskampanjoihin ja se toimii kaikilla sivustoillamme. Videointerstitiaalissa video käynnistyy itsestään ja sammuu kun käyttäjä klikkaa ”jatka sivustolle” -painiketta.

Videointerstitiaalissa toimii parhaiten 10−15 sekunnin mittainen video. Videossa on hyvä olla mukaansa tempaava alku; ensimmäiset 3 sekuntia ovat tärkeitä.

Tutustu hinnastoon täällä.

Aineisto-ohjeet löydät täältä.

   

Kiinnostuitko?

Kysy lisää A-lehtien mediamyynnistä. Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai p. 050 4144 200 tai mediamyynti@a-lehdet.fi. Voit myös täyttää allaolevan lomakkeen, jolloin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Ota yhteyttä

Mietitkö miten voit tehdä vaikutuksen kohderyhmääsi? Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin jutellaan lisää kasvokkain!

CAPTCHA
Tämän kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että olet ihminen ja estää automaattisten roskapostien lähettäminen.