A-lehdet hakee kasvua vahvoista naisten mediabrändeistä

A-lehdet hakee kasvua vahvoista naisten mediabrändeistä
A-lehdet on nimittänyt päätoimittaja Riitta Nykäsen johtamaan Voi hyvin -median kasvuhanketta. Mari Paalosalo-Jussinmäki aloittaa Suomen suurimman naistenlehden, Eevan, päätoimittajana tarkoituksena rakentaa brändille uusia ilmaisumuotoja ja -kanavia.
Julkaistu 28.5.2020

Riitta Nykänen on aiemmin johtanut sekä Eevan että Voi hyvin -lehden yhteistoimitusta. Samalla lehtien toimitukset itsenäistyvät, ja Eevan päätoimittajana aloittaa 1.6. nykyinen vastaava päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki, joka jatkaa myös Kauneus ja Terveys -lehden ja Terve.fin päätoimittajana sekä naiset ja terveys -mediaryhmän vetäjänä.

"Näemme sekä Eevan että Voi hyvin -brändien ympärillä kasvumahdollisuuksia. Voi hyvin on kasvattanut suosiotaan henkisen hyvinvoinnin mediana ja Eevan asema rakastettuna naisten brändinä on vankka", kertoo A-lehtien medialiiketoiminnan johtaja Anna Ruohonen. "Tavoitteena on tutkia uudet mahdollisuudet Voi hyvin -median ympärillä ja varmistaa painetun lehden hyvin alkanut kasvu. Voi hyvin nousi irtonumeromyynnissä kassapaikalle vuodelle 2020, mistä olemme hyvin ylpeitä ja iloisia."