Hinnasto

Hinnasto
Katso tästä aikakauslehti- ja online-mainonnan hinnastot. Kysy natiiviratkaisujen ja vaikuttajamarkkinoinnin hinnoista A-lehtien yritysasiakasmyynnistä.
Julkaistu 10.2.2019

Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lehtien ilmoitushinnat

Määräpaikkakorotus +10 %

Liitehinnat

Tuotenäytteistä tulee toimittaa mallikappaleet etukäteen A-lehdille koneellisen kiinnityksen varmistamiseksi. Hinnat ovat sitovia vasta, kun paino on vahvistanut näytteiden sopivuuden liitteistämiseen. Liitteistä ei myönnetä suurasiakasalennusta. Liitteiden minimiveloitus on 1 900 € netto.

Alueellinen kohdennus:

  • Liitehinta +20 %
  • Eri liite eri alueille +20 % +180 € teknisiä kuluja/alue

Online-mainonnan hinnat

Display

Display-mainonnan miniveloitus on 1 000 € netto.

Retargeting +30 %.

Outstream

Kohdentaminen

Kohdennetulla mainonnalla löydät helposti tavoittelemasi kohdeyleisön A-lehtien verkkopalveluista. Kohdennuksessa käytetään CPM-hinnoittelua, johon lisätään kohdennuslisä: yksi kohdennus CPM +15 %, kaksi tai useampi kohdennus CPM +30 %. 

Teknisiä kohdennusmahdollisuuksia ovat muun muassa maantieteellinen sijainti, aika ja frekvenssi. Teknisistä kohdennuksista ei peritä lisähintaa.

Uutiskirjeiden hinnat

  • Sisältönosto 1 250 €
  • Iso mainosbanneri 750 €

Myyntiehdot

Katso myyntiehtomme tästä.

Maksuehdot

Ostaja vastaa täydellä luottotappiovastuulla välittämistään mainoksista. Maksuehdot: media- ja mainostoimistot 14 vrk -1 %, 30 päivää netto. Muut asiakkaat 14 päivää netto.

Pankkiyhteys (maksu viitteellisenä):

A-lehdet Oy

OP: SWIFT/BIC = OKOYFIHH. IBAN = FI39 50000120001911

A-lehdet pidättää oikeuden tietojen muutoksiin.

Ota yhteyttä
Autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi! Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.