Tietoa meistä

Tietoa meistä
A-lehdet-konserni on suuri suomalainen mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet, Finnish Design Shop, Genero, Keskisen Kello, Laine Publishing ja Satokausi Media.
Julkaistu 14.4.2019

A-lehdet-konserni on mielenkiintoinen monialayritys, haluttu kumppani sekä houkutteleva työpaikka. Olemme mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä, joka etsii jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia ja alansa parhaita osaajia tai sellaiseksi haluavia.

A-lehdet-konsernin muodostavat medialiiketoimintaan keskittyvä A-lehdet Oy, pohjoismaisen designin johtava verkkokauppa Finnish Design Shop Oy, kasvumarkkinoinnin edelläkävijä Genero ja Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello Oy sekä Suomen tavoittavin ruokayhteisö Satokausi Media Oy.

Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, kun Apu-lehti perustettiin.

A-lehdet Oy – Teemme mediaa, joka tekee elämästä parempaa

Haluamme tuottaa ihmisille iloa ja apua jokaisena päivänä. Julkaisemme lukijoiden rakastamia aikakauslehtiä ja verkkosivuja sekä podcasteja. Tärkein tavoitteemme on ylittää aina asiakkaidemme odotukset. Tutustu pidettyihin mediabrändeihimme tästä.

Finnish Design Shop Oy – Pieces of Nordic Happiness

Koti on meille Pohjolan asukkaille erityinen paikka. Sää täällä ei aina suosi piazzalla istuskelua, ja tämä on tehnyt meistä kodin ja kodikkuuden asiantuntijoita, jopa luonut käsitteitä kuten hygge, mys ja sauna.

Vuonna 2004 perustettu Finnish Design Shop on tänä päivänä maailman suurin pohjoismaisen muotoilun verkkokauppa. Sen toimipisteet sijaisevat Turussa ja Helsingissä. Finnish Design Shopin designperhe on vuosien varrella laajentunut omalla Design Stories -verkkolehdellä (2014), yrityksiä ja sisustusalan ammattilaisia palvelevalla projektimyynnillä (2015) ja uudella Franckly.com -palvelulla (2019), joka on Finnish Design Shopin tiimin kehittämä ja kuratoima käytetyn designin markkinapaikka verkossa.

Lue lisää: Finnish Design Shop

Genero Oy – Kasvumarkkinoinnin edelläkävijä

Strategista, luovaa ja teknistä osaamista datapohjaiseen markkinointiin yhdistelevälle toimistolle on kysyntää niin Suomessa ja kansainvälisesti. Kymmenen vuotta sitten perustettu Genero on osa A-lehdet-konsernia ja toimii tällä hetkellä Helsingissä, Pietarsaaressa ja Tukholmassa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat mm. Pirkka, Fonecta, Unilever, Snellman, OK Perintä, ja Friends & Brgrs.

Lue lisää: Genero

Keskisen Kello Oy – Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa

Keskisen Kello on kellojen ja korujen verkkokauppa, jonka toiminnan keskiössä on alusta asti ollut asiakas. Yrityksen kasvutarina alkoi, kun Jari ja Marko Keskinen ostivat toiminnan isältään vuonna 2009. Liiketoiminnan muodostavat kivijalkaliike Tuurissa, keskisenkello.fi-verkkokauppa suomalaisille ja klockmagasinet.com ruotsalaisille kuluttajille. Yritys hakee voimakkaasti kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta.

Lue lisää: Keskisen Kello

Laine Publishing Oy

Laine Publishing Oy on vuonna 2016 perustettu tamperelainen käsityökirja- ja lehtikustantamo. Kahden naisen intohimoprojektista on sittemmin kasvanut yksi neulemaailman arvostetuimmista brändeistä, jonka tuotteita myydään noin 50 maassa yli 1 000 jälleenmyyjän voimin.

Laine julkaisee paitsi kansainvälistä neulelehti Lainetta myös neule-, käsityö- ja lifestylekirjallisuutta. Suurin osa kirjoista ilmestyy sekä englanniksi että suomeksi, ja niiden käännösoikeuksia on myyty – ja myydään – lukemattomiin maihin.

Lue lisää: Laine Publishing

Satokausi Media

Syksyllä 2013 perustettu Satokausikalenteri on vuosien aikana kehittynyt painotuotteesta yli 1,1 miljoonaa suomalaista kuukausittain tavoittavaksi sosiaalisen median ruokayhteisöksi.

Satokausi Media Oy:n missio on pysynyt samana: lisätä suomalaisten kasvisten kulutusta kaikissa ruokavalioissa. Ruokasisällöt ovat Satokausikalenterin ydin, mutta Satokausi-ajattelua voidaan hyödyntää myös lähimatkailussa, puutarhassa sekä kodinhoidossa.

Lue lisää: Satokausikalenteri

A-lehdet-konsernin tunnuslukuja

  • Henkilöstöä noin 640
  • Liikevaihto (2022) 145 Me
  • 20 rakastettua aikakauslehteä ja 5 suosittua verkkopalvelua
  • Finnish Design Shop toimittaa yli 180:een maahan ympäri maailman
Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.