A-lehdet ja Taideyliopisto yhteistyöhön: Taideyliopiston Issue X -lehti ilmestyy osana Imagea

A-lehdet ja Taideyliopisto yhteistyöhön: Taideyliopiston Issue X -lehti ilmestyy osana Imagea
A-lehtien kustantama Image-lehti ja Taideyliopisto aloittavat yhteistyön vuoden 2018 alusta. Taideyliopiston lehti Issue X ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa osana Imagea.
Julkaistu 6.12.2017

A-lehtien kustantama Image-lehti ja Taideyliopisto aloittavat yhteistyön vuoden 2018 alusta. Taideyliopiston lehti Issue X ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa osana Imagea. Uusi Issue X on Taideyliopiston, A-lehtien sisältöstudion ja Imagen toimituksen konseptoima lehti, jonka sisällön Taideyliopisto tuottaa yhdessä A-lehtien sisältöstudion kanssa.

Imagen ja Issue X:n muodostama yhteislehti jaetaan kaikille Imagen tilaajille sekä 5000:lle Issue X:n tilaajalle. Lisäksi lehden voi ostaa irtonumerona.

”Taideyliopisto on Imagelle mitä luontevin kumppani tämän kaltaiseen yhteistyöhön”, sanoo Imagen päätoimittaja Niklas Thesslund. ”Image on aina ollut myös kulttuurilehti ja toiminut siksi omassa roolissaan samalla kentällä kuin Taideyliopisto, jonka lehti taas mahdollistaa perinpohjaisen kirjoittamisen taiteen sisällöistä. On helppo uskoa, että Issue X:n sisältö kiinnostaa Imagen lukijoita ja toisinpäin.”

Uudentyyppisen sidosryhmälehden tavoitteena on tuoda taiteesta ja sen tutkimuksesta kumpuavia keskustelunaiheita ja näkökulmia entistä laajemman yleisön saataville. Uudistuva lehti esittelee kiinnostavia taiteen kentällä toimivia henkilöitä ja poimii taiteen maailmasta ilmiöitä, trendejä ja näkökulmia, joilla on merkitystä myös laajemmin julkisessa keskustelussa.

”Uskomme, että taiteella, tutkimuksella ja ennen kaikkea Taideyliopiston piirissä toimivilla asiantuntijoilla on paljon annettavaa yhteiskunnalliselle keskustelulle. Näemme laadukkaan journalismin hyvänä keinona osallistua tähän keskusteluun, joten Image on meille oivallinen kumppani”, Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki sanoo.

Ensimmäinen Issue X:n sisältämä Image ilmestyy 22.3.2018.

Lisätietoja:

Imagen päätoimittaja Niklass Thesslund, p. 0407452507, niklas.thesslund@a-lehdet.fi

Taideyliopiston vastaava viestintäpäällikkö Eveliina Olsson, p. 050 598 6492, eveliina.olsson@uniarts.fi

Image tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. 11 kertaa vuodessa ilmestyvällä lehdellä on 73 000 lukijaa (KMT 2017), ja verkossa Image.fi elää jatkuvasti tuoden yhteen Image-lehden ja kiinnostavat suomalaiset blogit. Imagen uutiskirje kokoaa kerran viikossa yhteen puheenaiheet uusien ilmiöiden, elokuvien, musiikin, kirjallisuuden, matkailun ja designin saralta. Voit tilata Imagen uutiskirjeen täältä.

Kuva: Hannes Paananen