A-lehdet ja Tubecon tutkivat kaupallista sisältöyhteistyötä YouTube-videoilla – tulokset julkistetaan Tubecon Industry Dayssä

A-lehdet ja Tubecon tutkivat kaupallista sisältöyhteistyötä YouTube-videoilla – tulokset julkistetaan Tubecon Industry Dayssä
A-lehtien ja Tubeconin yhteistyössä toteuttama tutkimus selvittää kaupallisen sisältöyhteistyön käytäntöjä tubettajien videoilla. Tulokset julkistetaan elokuussa Tubecon Industry Dayssä, joka on video- ja vaikuttajaviestinnän ammattilaistapahtuma. A-lehdet on tapahtuman pääyhteistyökumppani.
Julkaistu 26.6.2017

Elokuussa Hartwall Arenalla järjestettävä Tubecon Industry Day on uudenlainen foorumi, jossa perinteinen seminaariajattelu on historiaa. Tapahtuma on uuden median leikkikenttä, jossa puhutaan, mitä on vaikuttajamarkkinointi nyt ja huomenna.

A-lehdet ja Tubecon julkistavat tapahtumassa tutkimusyhteistyönsä tulokset, jotka tarjoavat mainostajille konkreettisia tapoja tehdä vaikuttavaa tubettajayhteistyötä. Tutkimus kartoittaa sekä tubettajien että YouTube-videoiden katsojien kokemuksia kaupallisesta sisältöyhteistyöstä.

”Mainostajien kiinnostus kaupalliseen yhteistyöhön YouTube-vaikuttajien kanssa kasvaa vauhdilla. Hyvä mainonta YouTube-videoilla palvelee sekä mainostajan, tubettajan että katsojien etuja. Tutkimustulokset auttavat kehittämään yhteistyötä kaikkien osapuolien hyväksi,” sanoo A-lehtien B2B-liiketoiminnan johtaja Janne Pullinen.

Puhujina kansainvälisiä asiantuntijoita

Tubecon Industry Dayssä kansainväliset ja suomalaiset video- ja vaikuttajaviestinnän sekä brändin rakentamisen asiantuntijat kertovat, miten liikkuvalla kuvalla ja vaikuttajamarkkinoinnilla tuetaan yrityksen liiketoimintaa ja tehdään konkreettista tulosta.

Yksi keynote-esiintyjistä on K7 Median David Ciaramella, jonka A-lehdet tuo tapahtumaan yhteistyössä Tubeconin kanssa. Puheenvuoro pureutuu diginatiiviin sukupolveen Z, joka ajattelee, toimii ja kuluttaa radikaalisti erilailla kuin aiemmat sukupolvet.

Uusi sukupolvi on mullistanut perinteisen tavan käyttää sosiaalista mediaa ja digitaalisia alustoja. Miten pysyt mukana muutoksessa? Ciaramella johdattaa kuulijansa nuorten mielenmaisemaan ja kertoo, miten ja missä kanavissa Z-sukupolvea kannattaa juuri nyt puhutella.

Tapahtuma on suunnattu markkinointipäättäjille, jotka haluavat ensikäden tietoa vaikuttaja- ja videoviestinnän tulevista ja vallitsevista trendeistä.

Tubecon Industry Day järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla 11.8.2017.