A-lehdet kasvattaa omistusosuuttaan vauhdilla kasvavasta Finnish Design Shopista

A-lehdet kasvattaa omistusosuuttaan vauhdilla kasvavasta Finnish Design Shopista
A-lehdet on ostanut lisää vahvassa kasvussa olevan Finnish Design Shopin osakkeita. Maailman suurimman pohjoismaisen designin verkkokaupan hankinta tukee A-lehtien strategiaa hakea kasvua kansainvälisestä verkkokaupasta ja digitaalisista palveluista. Yrityskaupan myötä A-lehdet omistaa 80 % Finnish Design Shopista.
Julkaistu 21.11.2018

"Finnish Design Shopin kansainvälinen kasvu on ollut upeaa. Etsimme aktiivisesti digitaalista liiketoimintaamme tukevia ostokohteita ja haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä median ja verkkokaupan yhteistyötä", kertoo A-lehdet-konsernin toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila. Verkkokauppojen lisäksi A-lehdet on kuluneena vuonna ostanut vähemmistöosuuden myös kasvumarkkinointitoimisto Genero Oy:stä.

”A-lehdet on ollut erinomainen kumppani, jonka avulla olemme voineet nopeuttaa yrityksen kasvua ja laajentumista entistä useammille markkinoille”, sanoo Finnish Design Shopin toimitusjohtaja ja perustaja Teemu Kiiski, joka jatkaa toisena omistajana A-lehtien rinnalla.

Finnish Design Shop on pohjoismaisen designin verkkokauppa, joka tarjoaa yli 10 000 tuotteen valikoiman design-tuotteita yli 170 tavarantoimittajalta. Kotimaisista brändeistä mukana ovat muun muassa Artek, Iittala, Marimekko, Secto ja Woodnotes. Tuotteita toimitetaan yli 180 maahan. Finnish Design Shopin liikevaihto päätynee tänä vuonna noin 20 miljoonaan euroon. Noin puolet myynnistä tulee jo Suomen ulkopuolelta.

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, toimitusjohtaja, Kaisa Ala-Laurila, p. +358 40 777 9212, kaisa.ala-laurila@a-lehdet.fi

Finnish Design Shop Oy, toimitusjohtaja, Teemu Kiiski, p. + 358 50 593 4973, teemu.kiiski@finnishdesignshop.fi

A-lehdet-konserni on rohkea ja uudistuva mediatalo, joka on kasvanut asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt Finnish Design Shop Oy, Oma Terveys Oy, Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy ja Genero Oy. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 102,5 miljoonaa euroa.

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu suomalainen designtuotteiden verkkokauppa, joka myy pohjoismaista designia kaikkialle maailmaan pääalueina Eurooppa, Yhdysvallat, Australia ja lukuisat Aasian maat. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 14,4 miljoonaa euroa. www.finnishdesignshop.fi