A-lehdet lanseeraa jälleen uudenlaisen aikakauslehden: Suur-Apu tulee

A-lehdet lanseeraa jälleen uudenlaisen aikakauslehden: Suur-Apu tulee
Apu uskoo printin voimaan ja juhlii 100 vuotta täyttävää Suomea tarjoamalla lukijoilleen ensi vuonna huikeasti lisää ajankohtaista sisältöä. Jokaisen kuukauden ensimmäinen numero on Suur-Apu: lukupaketti, jossa lehden perussisällön lisäksi on 24 lisäsivua täynnä ajankohtaisia aiheita, syventäviä artikkeleita ja nostalgisia tarinoita.
Julkaistu 30.11.2016

Suur-Apujen myötä Apu tarjoaa lukijoilleen ensi vuonna lähes 300 sivua lisää luettavaa

”Jokaisen Suur-Avun ytimessä on laaja Pintaa syvemmälle -kokonaisuus, jossa Apu pureutuu usean toimittajan ja kuvaajan voimin lukijoita kiinnostaviin teemoihin ja nostaa puheenaiheiksi aiheet, jotka kuplivat pinnan alla. Avun toimitus, jossa työskentelee peräti kahdeksan kirjailijaa, tekee lukijoille laadukkaan ja monipuolisen lehden joka viikko”, Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro sanoo.

Monien kaipaama Yhden miehen komitea palaa myös Apuun. Yrjö Rautio kirjoittaa legendaarisia kolumneitaan kerran kuussa Avun suurlehtiin.

”A-lehdet on tehnyt viime vuosina useita onnistuneita printtilanseerauksia ja aiomme jatkaa tällä linjalla ensi vuonnakin. Suomalaiset ovat innokkaita aikakauslehtien lukijoita ja oikeanlaisille tuotteille löytyy edelleen kysyntää”, A-lehtien liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila iloitsee.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, Apu-lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro, 050 414 4565, marja.aarnipuro@a-lehdet.fi

Apu tavoittaa viikoittain lähes 400 000 lukijaa. Apu tuoteperheeseen kuuluvat myös Apu Terveys, Apu Matka, Apu Ristikot ja Apu Krypto. (KMT S2015/K2016). Apua julkaisee A-lehdet Oy.