A-lehdet ostaa enemmistöosuuden verkkokauppa Keskisen Kellosta

A-lehdet ostaa enemmistöosuuden verkkokauppa Keskisen Kellosta
A-lehdet ostaa 60 % kellojen ja korujen verkkokauppaa Suomessa ja Ruotsissa tekevästä Keskisen Kellosta. Yrityskauppa kasvattaa A-lehtien jo ennestään merkittävää verkkokauppaliiketoimintaa.
Julkaistu 5.5.2020

"Keskisen Kello tukee hienosti strategiaamme kasvaa merkittävänä kotimaisena ja nopeasti kansainvälistyvänä digitaalisen kaupankäynnin toimijana ja asiantuntijana", sanoo A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila.

Keskisen Kello on Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa, ja sen liikevaihto on kymmenkertaistunut kymmenessä vuodessa. Kasvutarina alkoi, kun Jari ja Marko Keskinen ostivat yrityksen isältään vuonna 2009. Kuluvalla tilikaudella yrityksen liikevaihto nousee jo noin 20 miljoonaan euroon. Yritys hakee voimakkaasti kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Vuonna 2018 onnistuneesti lanseeratun Ruotsin verkkokaupan jälkeen yritys suuntaa katseensa Eurooppaan. Suunnitelmissa on avata EU-maiden kuluttajia palveleva verkkokauppa lähikuukausina.

Mediatalosta monialayritykseksi kasvanut A-lehdet omistaa enemmistön myös kansainvälisesti menestyneestä Finnish Design Shopista, joka on tällä hetkellä maailman suurin pohjoismaisen designin verkkokauppa. Nyt toteutettava yrityskauppa monipuolistaa A-lehdet-konsernin tarjoamaa kuluttajille sekä vahvistaa verkkokauppaa konsernin yhtenä merkittävänä liiketoimintamallina.

”On mahtavaa päästä osaksi vahvasti kasvavaa ja digitalisoituvaa suomalaista perheyritystä. Meillä on selkeä yhteinen intressi rakentaa yhdessä pohjoismaisille kuluttajille ja kansainvälisille markkinoille entistä houkuttelevampia verkkokauppoja. A-lehtien avulla varmistamme yrityksen kasvun ja laajentumisen useammalle markkinalle”, sanoo Keskisen Kellon toimitusjohtaja Jari Keskinen.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila, +358 40 777 9212, kaisa.ala-laurila@a-lehdet.fi

Keskisen Kello Oy, toimitusjohtaja Jari Keskinen, +358 40 738 4774, jari.keskinen@keskisenkello.fi

A-lehdet-konserni on mielenkiintoinen monialayritys, haluttu kumppani sekä houkutteleva työpaikka. Olemme mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja vaikuttamisen edelläkävijä, joka etsii jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia ja alansa parhaita osaajia tai sellaiseksi haluavia. A-lehdet-konsernin muodostavat medialiiketoimintaan keskittyvä A-lehdet Oy, pohjoismaisen designin johtava verkkokauppa Finnish Design Shop Oy ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä Genero. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna reilut 105 miljoonaa euroa.

Keskisen Kello on Suomen menestynein kellojen ja korujen verkkokauppa, jonka toiminnan keskiössä on alusta asti ollut asiakas. Keskisen Kellon liiketoiminnan muodostavat kivijalkaliike Tuurissa, keskisenkello.fi-verkkokauppa suomalaisille ja klockmagasinet.com ruotsalaisille kuluttajille. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 16,1 miljoonaa euroa.