A-lehdet ostaa Ihana-lehden liiketoiminnan

A-lehdet ostaa Ihana-lehden liiketoiminnan
Askartelulehti Ihana täydentää A-lehtien asumisen medioita muun muassa sisustuksellisella askartelulla.
Julkaistu 1.6.2022

Ihana-lehden liiketoiminta siirtyy Inspia Oy:lta A-lehdille heti ja ensimmäinen A-lehtien tuottama numero ilmestyy elokuun 18. päivä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

”Käsityöt ja itse tekeminen ovat suosittuja harrastuksia, joiden suosio on viime vuosina kasvanut huimasti kotoilun myötä. On ilo saada tuotevalikoimaamme media, joka tarjoaa lukijalleen ajankohtaisia ohjeita ja inspiraatiota käsillä tekemiseen. Tulevaisuudessa Ihana on entistä digitaalisempi: tulemme tavoittamaan sen sisällöillä myös nuoren kohderyhmän, jolle käsillä tekeminen tarkoittaa itseilmaisua ja vastuullisia valintoja”, iloitsee Ihana-lehden päätoimittaja Tytti Kontula.

”Askartelulehti Ihana on ollut minulle kanava levittää iloa ja innostusta kädentaitoihin. Olen iloinen, että perustamani lehti siirtyy hyviin käsiin A-lehtien asumisen medioiden ammattitaitoisille ja idearikkaille tekijöille”, Inspia Oy:n Kaarina Korventaka kertoo.

Ihana-lehti tavoittaa askartelun harrastajat ja askartelua ohjaavat. Sisältö on laadukkaasti kotimaassa tuotettua. Sisustuksen ohella lehden teemoja ovat ompelu, puutyöt, painanta, paperiaskartelu ja kierrätysaskartelu.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, päätoimittaja Tytti Kontula, 040 542 1142, tytti.kontula@a-lehdet.fi

Inspia Oy, Kaarina Korventaka, 040 510 6995, kaarina.korventaka@inspia.fi

Mainostaja, haluatko tavoittaa askartelusta ja käsillä tekemisestä kiinnostuneen kohderyhmän? Meillä on ratkaisut! Katso mediakortti tästä.