A-lehdet rakentaa Suomen sisältömarkkinoille ylivoimaisen asumisen tiimin

A-lehdet rakentaa Suomen sisältömarkkinoille ylivoimaisen asumisen tiimin
A-lehdet panostaa vahvasti asumisen sisältöihin rakentamalla uudenlaisen asumisen toimituksen. Uudistuksen yhteydessä asumisen medioissa on tehty seuraavat nimitykset.
Julkaistu 4.9.2017

Meidän Mökin nykyinen päätoimittaja Mervi Rantakari on nimitetty kehityspäälliköksi vastaamaan rakentamisen ja remontoinnin sisällöistä, jotka ovat A-lehtien journalistisen ja kaupallisen sisällöntuotannon isoja kasvualueita. Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma on nimitetty samassa yhteydessä myös Meidän Mökin päätoimittajaksi.

Pihan ja puutarhan sisältöjen kehityspäälliköksi on nimitetty Viherpihan päätoimittaja Auli Honkanen. Hän vastaa puutarhasisältöjen uusien konseptien ja tuotteiden kehittämisestä. Meidän Talon päätoimittaja Titta Kiurusta tulee myös Viherpiha-lehden päätoimittaja.

A-lehtien sisältöstrategiksi on nimitetty Johanna Falck. Hän auttaa sekä kaupallisten että journalististen sisältökonseptien rakentamisessa ja uudistamisessa. Falck on työskennellyt Kotivinkin, Unelmien Käsitöiden, Kaneli&Sokerin ja Rakkaudella Vegen päätoimittajana.

Kotivinkin ja Unelmien Talo&Kodin päätoimittajan rekrytointi alkaa välittömästi.

A-lehtien ruokatoimituksesta (Maku, Kaneli&Sokeri ja Rakkaudella Vege) vastaa päätoimittaja Satu Koivisto.

”Mediankäyttö, lukijoiden ja toisaalta myös media-asiakkaiden toiveet ja tarpeet muuttuvat nyt nopeasti. Nyt toteutettavilla uudistuksilla A-lehdillä on tarjota Suomen parhaat osaajat asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin”, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen sanoo.

Uusi organisaatio tulee voimaan 1. lokakuuta.

Lisätietoja:

A-lehtien asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen, 040 137 6512

A-lehtien asumisen brändejä ovat Avotakka, Jouluherkut, Kaikkien aikojen joulu, Kaneli&Sokeri, Kotivinkki, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Unelmien Talo & Koti, Rakkaudella Vege ja Viherpiha sekä nopeasti kasvava asumisen verkkopalvelu Meilläkotona.fi.