A-lehdet tukee Editkilpailun palkintorahoilla Sekasin-chatin toimintaa

A-lehdet tukee Editkilpailun palkintorahoilla Sekasin-chatin toimintaa
A-lehdet lahjoittaa Aikakausmedian Editkilpailun Vuoden brändilaajennus -kategorian voittorahan hyväntekeväisyyteen. Maaliskuussa järjestetyssä gaalassa Sekasin by Demi -yhteistyö palkittiin kategorian voittajana.
Julkaistu 8.4.2021

Demin ja nuorille keskusteluapua tarjoavan Sekasin-chatin Sekasin by Demi -yhteistyössä tarjottiin nuoria kiinnostavalla tavalla tietoa mielen hyvinvoinnista, mielenterveystaidoista ja avun hakemisesta. Yhteistyö oli myös osa A-lehtien kestävän kehityksen ohjelmaa, jonka yksi teemoista on mielen hyvinvoinnin tukeminen.

”Toimitukselle oli selvää, että palkintorahat lahjoitetaan Sekasin-chatin toimintaan. Myös toimituksessa olemme nähneet, miten nuorten tarve jutella luotettavan aikuisen kanssa on lisääntynyt korona-aikana”, sanoo Demin vt. päätoimittaja Mari Karsikas.

”Sekasin-chat on ollut aina ruuhkainen, mutta keväästä 2020 lähtien jonot ovat pidentyneet. Koronasta johtuen monet nuorille suunnatut palvelut ovat olleet tauolla, ja tällä on suuri merkitys nuorten elämään. Monen asian, myös koronan, kanssa on helpompi jaksaa, kun oloaan ja ajatuksiaan saa jakaa”, sanoo toiminnanjohtaja Satu Raappana Sekasin Kollektiivista.

Sekasin-chat ottaa lahjoituksen, 1000 euroa, ilahtuneesti vastaan.

”Tuen tarve on jatkuvaa. Rahalla voimme esimerkiksi kouluttaa vapaaehtoisia Sekasin-chatin päivystäjiksi”, Raappana sanoo.