A-lehdet vahvistaa ajankohtaismedioidensa johtoa – Avun ja ajankohtaismedioiden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Iina Artima-Kyrki

A-lehdet vahvistaa ajankohtaismedioidensa johtoa – Avun ja ajankohtaismedioiden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Iina Artima-Kyrki
Suuntana vahvojen painettujen medioiden kehittämisen lisäksi digitaalisen journalismin kasvu.
Julkaistu 18.3.2021

A-lehtien ajankohtaismedioiden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Iina Artima-Kyrki. Hän työskentelee tällä hetkellä Me Naisten päätoimittajana. Ennen Me Naisia hän työskenteli Ilta-Sanomien toimituspäällikkönä ja vastasi muun muassa Ilta-Sanomien digitaalisten sisältöjen kehittämisestä.

Pitkäaikainen päätoimittaja Marja Aarnipuro jatkaa nykyisissä tehtävissään Apu-lehden, muiden Apu-perheen medioiden sekä Mondon päätoimittajana.

A-lehtien ajankohtaismediat suuntaa vahvojen painettujen medioiden kehittämisen lisäksi digitaalisen kertovan journalismin ja puheenaihemedian kasvuun. Ajankohtaismediat on A-lehtien suurin mediaryhmä, ja sen medioita ovat Suomen suurin ajankohtainen viikkolehti Apu sekä apu.fi, Apu Terveys, Apu Juniori, Image, Mondo sekä Avun ristikkolehdet. Artima-Kyrki alkaa vastaavana päätoimittajana johtaa tätä mediaryhmää.

”Artima-Kyrki on kokenut monikanavaisen ja ajankohtaisen median kehittäjä ja johtaja, vahva journalisti ja pidetty esihenkilö. Olen iloinen, että saamme A-lehdille hyvin tärkeään mediaryhmään uutta journalistista osaamista ja median kehityksen strategista ajattelua sekä toimituksen johtoon kokeneiden journalistien työparin. Apu-media on A-lehtien ydintä, ja brändin liiketoimintanäkymät vahvat”, sanoo A-lehtien medialiiketoiminnan johtaja Anna Ruohonen.

”Apu, Image ja Mondo ovat hienoja, kaikkien suomalaisten tuntemia brändejä. On innostavaa päästä työskentelemään näitä lehtiä tekevien ammattilaisten kanssa ja kehittämään medioiden monikanavaisuutta”, Artima-Kyrki sanoo.

Artima-Kyrki aloittaa A-lehdissä syksyyn 2021 mennessä.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, Anna Ruohonen, medialiiketoiminnan johtaja, 040 137 6512, anna.ruohonen@a-lehdet.fi