A-lehtien Anni Lintula ehdolla Vuoden Puhuja -äänestyksessä

A-lehtien Anni Lintula ehdolla Vuoden Puhuja -äänestyksessä
A-lehtien nuorten medioiden johtaja Anni Lintula on ehdolla Speakersforumin Vuoden Puhuja -äänestyksessä kategoriassa Vuoden Tulokas.
Julkaistu 20.1.2020

Anni herättää yritykset, yhteisöt ja yksittäiset ihmiset Z-sukupolveen, joka eroaa niin arvoiltaan, asenteiltaan kuin mediankäyttötavoiltaan merkittävästi aikuisten kohderyhmästä.

Annin esityksissä kuullaan konkreettisten esimerkkien kautta, miten tavoittaa nuoret kuluttajat ja miten esimerkiksi työnantajat voivat valmistautua kohtaamaan ja johtamaan nuoria ammattilaisia.

Oppejaan Anni ammentaa suoraan nuorilta: Anni tiimeineen on jatkuvassa vuorovaikutuksessa Z-kohderyhmän kanssa niin sosiaalisessa mediassa, Demi.fi-verkkoyhteisössä kuin YouTubessakin. Anni on ollut myös toteuttamassa lukuisia tutkimushankkeita nuorten kohderyhmästä liittyen esimerkiksi tubettajien valtaan ja vastuuseen sekä nuorten sosiaalisen median käyttöön.

Vuoden Puhuja -äänestyksen ehdokkaat ovat saaneet poikkeuksetta kiittävää palautetta puheenvuoroistaan ja lunastaneet paikkansa valtakunnallisesti eri alan tapahtumissa keynote-puhujina.

Vuoden Tulokas -kategorian voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestä Annia tästä!