A-lehtien asumisen liiketoimintavastaavaksi Anna Ruohonen

A-lehtien asumisen liiketoimintavastaavaksi Anna Ruohonen
Anna Ruohonen on nimitetty A-lehtien asumisen liiketoimintavastaavaksi 6.2.2017 alkaen. Ruohonen siirtyy A-lehtiin Sanoma Lifestylesta Meidän Perhe -lehden, Vauva-lehden ja vauva.fin päätoimittajan tehtävästä.
Julkaistu 2.1.2017

Anna Ruohonen tulee A-lehdissä vastaamaan konsernin asumisen liiketoiminnasta sekä uusien kaupallisten ja journalististen sisältötuotteiden ideoinnista, konseptoinnista ja toteuttamisesta. Hänen vastuulleen tulevat myös asumisen brändien sisällön laatu ja uudistaminen.

”On huippuhienoa, että saamme Annan meille A-lehtiin. Hänen osaamisensa vastaa täysin sitä, mitä asumisen liiketoimintavastaavalta odotammekin. Annalla on vahvoja näyttöjä muun muassa yhteisöjen rakentamisesta ja uudenlaisten asiakaspolkujen luomisesta”, A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila kertoo.

”Tämä työ on mahdollisuus keskittyä median kehittämiseen, ja tehdä uutta asumisen medioiden osaajien kanssa. Se on upeaa ja innostavaa", Anna Ruohonen sanoo.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila, 040 777 9212

Anna Ruohonen, 040 137 6512

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. A-lehtien asumisen brändejä ovat Avotakka, Meilläkotona.fi, Meidän Mökki, Meidän talo, Unelmien Talo&Koti ja Viherpiha. A-lehdet-konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.