A-lehtien toimitusjohtajaksi on nimitetty Heli Arantola

A-lehtien toimitusjohtajaksi on nimitetty Heli Arantola
Uusi toimitusjohtaja Heli Arantola aloittaa tehtävässään viimeistään joulukuussa 2022.
Julkaistu 29.6.2022

A-lehdet-konsernin toimitusjohtajaksi on nimitetty KTT Heli Arantola. Hän tulee tehtävään Leipurin Oyj:stä, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2020. Helillä on pitkä kokemus useiden yhtiöiden hallituksista sekä vahvaa osaamista kuluttajaliiketoiminnasta. Hänellä on laaja-alainen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen ja asiakassuhteiden hallinnan johtamiskokemus.

A-lehdet-konserni on hyvässä kasvussa ja teki jälleen erinomaisen tuloksen vuonna 2021. Konsernin liikevaihto kasvoi 13 miljoonaa euroa edellisvuodesta, ja oli noin 145 miljoonaa euroa. Konsernin liikevoitto oli 9,3 miljoonaa euroa.

”A-lehdet-konserni on innovatiivinen ja kasvava perheyhtiö, jolla on vahva arvopohja ja hyvin ammattitaitoinen henkilöstö. Olen erittäin innostunut päästessäni mukaan kehittämään yhtiötä kohti seuraavia vaiheita”, A-lehtien uusi toimitusjohtaja Heli Arantola kertoo.

Konsernin kasvun veturina oli jälleen verkkokauppa, eritoten Finnish Design Shop, jonka liikevaihto ylsi jo lähes 60 miljoonaan euroon. Tulospuolella A-lehtien medialiiketoiminta ylsi historiansa parhaaseen tulokseen, 20 %:n liikevoittotasolle.

”Heli Arantola saa johdettavakseen sitoutuneen ja osaavan henkilöstön sekä erittäin kiinnostavan konsernin. Liikevaihdostamme merkittävä osa tulee kansainvälisestä verkkokaupasta ja vahvoista tunnetuista mediabrändeistä. Tulevaisuuden menestyminen edellyttää selkeitä strategisia valintoja ja kuluttajaliiketoiminnan syvää ymmärrystä. Nämä ominaisuudet ovat uuden toimitusjohtajamme Heli Arantolan ominta osaamista ihmislähtöisen johtamisen lisäksi. Olemme valtavan iloisia saadessamme Helin joukkoomme”, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen sanoo.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, p. 050 414 4546

A-lehdet Oy, toimitusjohtaja Heli Arantola (joulukuusta 2022 alkaen), p. 050 050 5762

A-lehdet Oy, vt. toimitusjohtaja Titta Halme, p. 040 709 4266