Äänestä Suomen parasta podcastia – Kisassa mukana Näkemysräppi, Zetapodi ja Sohvaryhmä

Äänestä Suomen parasta podcastia – Kisassa mukana Näkemysräppi, Zetapodi ja Sohvaryhmä
Mikä on Suomen paras podcast?
Julkaistu 23.1.2020

Jaksomedia palkitsee jälleen helmikuussa Suomen parhaan podcastin. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Kisassa ovat mukana A-lehtien Näkemysräppi, Zetapodi ja Sohvaryhmä. Kuuntele tästä maistiaiset ja äänestä suosikkisi voittoon!

Näkemysräppi on podcast markkinoinnista, brändeistä ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksesta kiinnostuneelle kuuntelijalle. Viimeisimmässä jaksossa A-lehtien myyntijohtaja Päivi Vaipuro ja Saarioisten kuluttajakokemuksen johtaja Tia Yrjölä jakavat näkemyksiä siitä, miten tehdään ja mitataan markkinointia, joka synnyttää tunnereaktioita ja tuottaa tulosta. Aiemmissa jaksoissa Päivi vieraineen on pureutunut muun muassa siihen, mitä ostopolkujen muutos vaatii brändeiltä ja miten datan avulla luodaan parempi asiakaskokemus.

Zetapodi on podcast nuorista, jotka muuttavat maailman. Podcastissa nuorten medioiden johtaja Anni Lintula vieraineen herättelee kuulijoita ymmärtämään Z-sukupolvea, joka eroaa arvoiltaan, asenteiltaan ja mediankäyttötavoiltaan aiemmista sukupolvista. Tuoreimmassa jaksossa pohditaan, mikä on sosiaalisen median ja älypuhelimien rooli nuorten lisääntyneiden mielenterveysongelmien taustalla. Studiossa vierailevat Helsingin yliopiston nuorisolääketieteen dosentti Silja Kosola ja Demin konseptisuunnittelija Aino Salonen.

Zetapodista löydät kiinnostavaa keskustelua myös esimerkiksi siitä, miten työnantajat voivat valmistautua kohtaamaan Z-sukupolven ja miksi nuoret pitää ottaa mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Sohvaryhmässä Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma ja toimituspäällikkö Miia Kauhanen puivat sisustusasioita suoraan ja kaunistelematta kiinnostavien asiantuntijavieraiden kanssa. Viimeisimmässä jaksossa vieraana on arkkitehti Tapani Takkunen ja aiheena oman unelmatalon suunnittelu. Aiemmin Sohvaryhmässä on puhuttu siitä, mitä koti paljastaa asukkaasta ja miten remontoimalla tehdään rahaa.

Äänestä suosikkiasi tästä! Äänestys on auki tammikuun loppuun asti. Suomen paras podcast julkistetaan Jaksohali-festareilla 8. helmikuuta 2020.