Adops-asiantuntija A-lehtiin

Adops-asiantuntija A-lehtiin
Oletko sinä seuraava täydennys voittajajoukkueeseemme? Haemme yritysasiakasliiketoiminnan tukeen ja kehitykseen Adops-asiantuntijaa vauhdittamaan digimyyntiämme.
Julkaistu 24.8.2020

Ydintehtäviisi kuuluvat muun muassa

  • display-kampanjoiden trafikointi, aktiivinen seuranta, optimointi ja tulosten koostaminen
  • myynnin tuki digitaalisissa mainosratkaisuissa
  • ohjelmallisen ostamisen operatiiviset tehtävät
  • kampanja-analytiikka ja sivustoanalytiikan avustavat tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja toimit myös myynnin tukena myyntirajapinnassa. Tartut nopeasti uusiin tehtäviin ja olet valmis oppimaan uutta. Toivomme, että sinulla on kokemusta display-mainontaan liittyvistä työtehtävistä ja innostusta digitaalisen myynnin kasvattamiseen ja tukemiseen.

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja valmiuksia toteuttaa monipuolisesti erilaisia toimeksiantoja. Javascript-, HTML -ja CSS-osaamisen katsomme eduksi. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kannustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden oppia monipuolisesti uutta. Pääset myös vaikuttamaan A-lehtien display-mainonnan tulevaisuuteen.

Toimintakulttuurimme on avoin ja rento, ja meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Henkilöstömme hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen panostamme systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Lisätietoja antaa torstaina 27.8. kello 12.00 - 13.00 ja tiistaina 1.9. kello 15.00 - 16.00 Head of Business Development & Support Riku Uljala, p. 040 845 8081.

Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään sunnuntaina 13.9.2020.

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin 50:tä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.