Apu Terveys uudistui – Painavaa asiaa raikkaassa muodossa

Apu Terveys uudistui – Painavaa asiaa raikkaassa muodossa
Uudistunut lehti innostaa ja tsemppaa lukijoitaan arjen terveysteoissa. Oman alansa huippututkijat ja lääkärit toimivat asiantuntijoina jokaisessa numerossa.
Julkaistu 14.2.2022

Tällä viikolla ilmestyvä uudistunut Apu Terveys -lehti on perustamisestaan lähtien tarjonnut tutkittuun tietoon ja lääketieteelliseen asiantuntemukseen perustuvaa sisältöä, johon lukijat voivat turvallisesti luottaa.

”Verkossa leviää näinä aikoina entistä enemmän valheellista ja väärää tietoa, perättömiä väittämiä ja humpuukitutkimuksia. Niihin uskominen saattaa pahimmassa tapauksessa käydä hengen päälle. Siksi on tärkeää, että on medioita, joiden jakamaan tietoon voi ihan varmasti luottaa”, päätoimittaja Marja Aarnipuro tähdentää.

Toimituksen tukena toimii omien alojensa huipuista koostuva toimitusneuvosto, johon kuuluvat professori emeritus Erkki Vartiainen, johtava ylilääkäri Johanna Mattsson, ylilääkäri Anna-Mari Hekkala, yleislääketieteen erikoislääkäri Ari Rosenvall, laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen, liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka, suunterveyden ylilääkäri Tanja Ketola-Kinnula sekä neuvoston puheenjohtajana päätoimittaja Marja Aarnipuro.

”Uudistimme lehden sisällön lisäksi myös sen visuaalisen ilmeen vastaamaan paremmin tätä päivää. Raikas ulkoasu houkuttelee tarttumaan lehteen ja kannustaa elämään omannäköistä elämää joka iässä. Faktatiedon lisäksi lehti innostaa ja tsemppaa lukijoitaan arjen terveysteoissa. Tavoitteenaan lisätä näiden hyvinvointia”, Aarnipuro lisää.

Apu Terveys on perustettu vuonna 2012 ja se ilmestyy 10 kertaa tänä vuonna. Lehden lukijamäärä on 146 000 lukijaa (KMT 2021).

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, päätoimittaja Marja Aarnipuro, p. 050 414 4565, marja.aarnipuro@a-lehdet.fi