Asumisen markkinajohtajat, A-lehdet ja Honkarakenne, laajaan markkinointiyhteistyöhön

Asumisen markkinajohtajat, A-lehdet ja Honkarakenne, laajaan markkinointiyhteistyöhön
Suomen suurin asumisen verkkomedia Meilläkotona.fi ja Honkarakenne tekevät laajaa yhteistyötä, jossa muotoilija Harri Koskisen suunnittelema Honka Kontti -mallisto esitellään kuluttajille Asuntomessuilla Porissa sekä Habitaressa Helsingissä. Yhteistyö pitää sisällään myös A-lehtien Sisältöstudion suunnitteleman ja tuottaman sisältömarkkinointikokonaisuuden.
Julkaistu 3.7.2018

Meilläkotona.fi - Suomen suurin kuluttajille suunnattu asumisen media ja laadustaan ja innovaatioistaan tunnettu hirsitalojen valmistaja Honkarakenne yhdistivät osaamisensa. Kumppanuudessa yhdistyvät luontevasti molempien tavoitteet ja vahvuudet. Messuyhteistyö on osa laajempaa kumppanuutta, jossa A-lehdet tuottaa Honkarakenteelle sisältöjä Meilläkotona.fi:hin ja Honkarakenteen omille verkkosivuille. Sisällöt ovat informatiivisia artikkeleita Honkarakenteen tuotteista ja palveluista sekä kiinnostavia koti- ja mökkitarinoita eri puolilta Suomea. Sisällöntuotantoon liittyvät myös mökkien ja kotien kuvaukset, kuvausjärjestelyt ja videotuotanto.

On mahtavaa tehdä yhteistyötä laadukkaan sisältökumppanin kanssa, joka yllättää positiivisesti joka kerta,” iloitsee Honkarakenteen markkinointijohtaja Sanna Huovinen.

60-vuotisjuhlavuottaan viettävä Honkarakenne esittelee molemmilla messuilla kompaktin ja modernin mökkimalliston rentoon asumiseen luonnon keskellä. Messuilla nähtävien Konttien sisustuksen on suunnitellut A-lehtien Meilläkotona.fin bloggaaja ja sisustussuunnittelija Maru Hautala. Sisustus on toteutettu yhteistyössä Secto Designin ja Genelecin kanssa.

”Kontti-mökit on sisustettu aitoa elämää varten. Sisustuksen inspiraationa on Suomen lyhyt, mutta valoisa kesä ja lomapäiviä viettävät onnelliset ihmiset. Sisustus on toteutettu laadukkailla tuotteilla ja luonnon materiaaleilla,” Hautala kertoo.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki, +358 40 747 7303

Honkarakenne Oyj, pääarkkitehti Anne Mäkinen, +358 44 360 7447

Marulla-blogi, sisustussuunnittelija, bloggaaja Maru Hautala, +358 44 320 7122

A-lehdet-konserni on rohkea ja uudistuva mediatalo, joka on kasvanut asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet on asumisen medioiden markkinajohtaja, ja Meilläkotona.fi yhdistää A-lehtien asumisen medioiden sisällöt koukuttavaksi ja kasvavaksi digimediaksi. Palvelu tavoitti toukokuussa 948 000 eri lukijaa (FIAM). A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt yhtiöt Finnish Design Shop Oy, Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy ja Genero Oy. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 102,5 miljoonaa euroa.

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, ekologisia ja terveellisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Vuonna 1958 perustettu yritys on toimittanut yli 85 000 rakennusta 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Vuonna 2017 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 41 %. www.honka.fi