Hans Välimäki ja kotikokkien rakkaimmat reseptit uudessa ruokaohjelmassa

Hans Välimäki ja kotikokkien rakkaimmat reseptit uudessa ruokaohjelmassa
Meillä kotona -sivuston uudessa ohjelmasarjassa keittiömestari Hans Välimäki ja intohimoiset kotikokit valmistavat yhdessä lempiruokiaan.
Julkaistu 11.2.2022

Uusi ruokaohjelma Hans ja rakkaimmat reseptit hemmottelee hyvän ruoan ystäviä. Videosarjassa intohimoiset kotikokit saapuvat huippukokki Hans Välimäen vieraiksi ja valmistavat itselleen tärkeän ja rakkaan ruokalajin. Hans suunnittelee ruoan ympärille kokonaisen aterian, jonka reseptit julkaistaan Meillä kotona -sivustolla.

Jaksoja on yhteensä kuusi, ja ne julkaistaan viikon välein Meillä kotona -sivustolla osoitteessa meko.fi/hans-ja-reseptit. Ensimmäinen jakso julkaistiin torstaina 10.2.

Laadukkaat, digitaalisilla alustoilla julkaistavat videosisällöt kiinnostavat yleisöä koko ajan enemmän ja muodostavat nopeasti kasvavan osan A-lehtien mediatarjonnasta.

”Ruokasisällöt ovat yksi Meillä kotona -sivuston kulmakivistä, ja on hienoa, että voimme laajentaa tarjontaamme ruokaohjelmiin. Meillä kotonan ytimessä on intohimo ja rakkaus kotona puuhasteluun, ja tässä ohjelmassa se välittyy hersyvästi Hansin ja kotikokkien kohtaamisissa”, A-lehtien asumisen sisältöjohtaja Maija Koski sanoo.

Sarja tarjoaa mainostajille mahdollisuuden ohjelmayhteistyöhön ja kattavaan näkyvyyteen A-lehtien medioissa. Hans Välimäki kehittelee sarjan yhteistyökumppaneiden tuotteista uudenlaisia herkkuruokia. Paliskuntien jäsenten tuottamasta kotimaisesta poronkäristyksestä taiotaan maukas aasialainen ramen, Kuusamon Juuston Savujuustomurusta loihditaan täyteläinen hatsapuri ja Euro Eastin Ajvar-paprika-munakoisotahnasta tehdään herkullista dippiä illanistujaisiin.

Sarjan tuottavat yhteistyössä A-lehdet ja Adele Interactive.

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, asumisen sisältöjohtaja Maija Koski, 040 533 0509, maija.koski@a-lehdet.fi

Mainostaja, autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi. Katso esimerkkejä natiiviratkaisuistamme ja ota yhteyttä A-lehtien yritysmyyntiin.