Hotel St. George ja verkkokauppa Finnish Design Shop tuovat hotellielämyksen koteihin

Hotel St. George ja verkkokauppa Finnish Design Shop tuovat hotellielämyksen koteihin
Hotel St. George ja Finnish Design Shop julkistivat yhteistyön, jonka myötä hotellin sisustuksessa käytettyjä huonekaluja ja valaisimia voi ostaa kotiin verkkokaupasta. Hotellin ja verkkokaupan välinen yhteistyö on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Suomessa.
Julkaistu 17.5.2018

Kämp Collection Hotels avasi Hotel St. Georgen Helsingin keskustaan toukokuun alussa. Hotellin 148 huonetta ja viisi sviittiä on sisustettu muun muassa Artekin, Klaus Haapaniemen, Nikarin, Louis Poulsenin ja Vitran ajattomilla designklassikoilla. Sisustuksessa käytetyt huonekalut ja esineet on valinnut Hotel St. George -projektin luova johtaja Mirkku Kullberg ja ne löytyvät nyt Finnish Design Shopin valikoimasta nimellä St. George Collection.

Yhteistyö sai alkunsa halusta tarjota hotellin asiakkaille parasta mahdollista asiakaspalvelua: ”Vieraamme kysyvät jatkuvasti huonekalujemme alkuperää, ja monet jopa kurkkivat tuolien ja pöytien alle nähdäkseen, kuka ne on valmistanut. Nyt vieraamme voivat tuoda helposti kotiinsa sen saman tunnelman, johon he ihastuivat meillä”, kertoo Hotel St. Georgen hotellinjohtaja Roni Huttunen.

Palvelussa on ajateltu erityisesti hotellin kansainvälisiä vieraita: ”Toimitamme tuotteet nopeasti suoraan kotiovelle minne päin maailmaa tahansa, eikä matkalaukkutilaa tarvitse täyttää. Yhteistyö Hotel St. Georgen kanssa on luontevaa, sillä meitä yhdistää paljon matkustava, laatutietoinen ja uudenlaista luksusta sekä skandinaavista tyyliä arvostava asiakaskunta ja halu rakentaa hyvää Suomi-brändiä ulkomailla”, sanoo Finnish Design Shopin operatiivinen johtaja Reetta Noukka.

St. George Collection -tuotteet löydät täältä: www.finnishdesignshop.fi/stgeorgecollection

Lisätietoja:

Hotel St. George, Roni Huttunen, hotellinjohtaja, roni.huttunen@stgeorgehelsinki.com, p. 040 848 5604

Finnish Design Shop, Reetta Noukka, operatiivinen johtaja, reetta.noukka@finnishdesignshop.com, p. 040 828 8004

Kämp Collection Hotels on suomalainen hotellikonserni, johon kuuluu joukko pääkaupunkiseudun maineikkaimpia hotelleja. Hotel St. George on konsernin kymmenes hotelli. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 76 miljoona euroa. Kämp Collection Hotelsilla työskentelee yli 600 matkailualan ammattilaista.

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu suomalainen designtuotteiden verkkokauppa, joka myy pohjoismaista designia kaikkialle maailmaan pääalueina Eurooppa, Yhdysvallat, Australia ja lukuisat Aasian maat. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 14,4 miljoonaa euroa. www.finnishdesignshop.fi