Jan Sasse ja Antti Mäki A-lehtien hallitukseen

Jan Sasse ja Antti Mäki A-lehtien hallitukseen
Teollisuussijoitus Oy:n toimitusjohtaja Jan Sasse ja Sixty Degrees Digital Ltd:n perustajaosakas Antti Mäki on valittu A-lehtien hallitukseen kevään yhtiökokouksessa.
Julkaistu 6.5.2020

Jan Sasse toimii valtion pääomasijoitusyhtiö Teollisuussijoitus Oy:n toimitusjohtajan tehtävän lisäksi mm. Pääomasijoittajien sekä Aker Arctic Oy:n hallituksessa. Hänellä on kokemusta sekä media-alalta, kansainvälistyvistä kasvuyhtiöistä että merkittävistä yritysjärjestelyhankkeista. Sasse tuo konsernin kasvutavoitteisiin tarvittavaa laaja-alaista osaamista ja muun muassa kansainväliseen menestymiseen tarvittavan verkoston.

”Kiinnostuin hallituspaikasta A-lehdissä, koska yrityksellä on selkeä strategia kasvupolkunsa suhteen ja halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla. On innostavaa olla mukana rakentamassa tämän konsernin tarinaa”, Sasse sanoo.

Antti Mäki toimii digitaalisen transformaation konsulttina omassa yrityksessään Lontoossa. Hänellä on laaja kokemus mainonnan, markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan johtotehtävissä sekä konsulttina. Mäki tuo yritykseemme lisää kansainvälisen markkinoinnin edelläkävijyyttä ja digitaalisuuden edellyttämää näkemyksellistä strategista osaamista.

”A-lehdet on kiinnostava perheyritys, jonka strateginen kyky hakea kasvua täysin uusilta liiketoiminta-alueilta on rohkeaa ja ennakkoluulotonta”, Mäki toteaa.

”A-lehdet on kasvanut 87 vuoden aikana Apu-lehteä julkaisevasta lehtitalosta kansainväliseksi konserniksi, joka systemaattisesti etsii medialiiketoimintansa lisäksi aivan uusia liiketoimintamalleja. Olemme iloisia, että saamme Janin ja Antin mukaan rakentamaan tulevaisuutta kanssamme sekä uutta strategista ja entistä kasvuhakuisempaa otetta hallitustyöskentelyymme,” A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen sanoo.

A-lehtien hallituksen muodostavat Olli-Pekka Lyytikäinen, Anne Lyytikäinen-Palmroth, Joonas Lyytikäinen, Pekka Mattila, Antti Mäki ja Jan Sasse. Yhtiön toimitusjohtaja on Kaisa Ala-Laurila.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, p. 050 414 4546

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin 50:tä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.

Jan Sasse
Antti Mäki