Jenny Brandt Maku-lehden päätoimittajaksi, A-lehtien kaupallisten ruokasisältöjen kehitykseen strategiksi Satu Koivisto

Jenny Brandt Maku-lehden päätoimittajaksi, A-lehtien kaupallisten ruokasisältöjen kehitykseen strategiksi Satu Koivisto
Ruokasisällöt ovat yksi A-lehtien sisältöstudion painopistealueista. A-lehdet nimittää Maku-lehden päätoimittajaksi Jenny Brandtin 1.12.2018 alkaen, ja kaupallisten ruokasisältöjen kehittämiseen sisältöstrategiksi Satu Koiviston. Koivisto siirtyy uuteen tehtävään A-lehtien Sisältöstudioon Maku-lehden päätoimittajan paikalta. Brandt työskentelee jo A-lehtien asumisen toimituksessa, ja jatkaa myös Viherpiha- sekä Meidän Talo -lehtien päätoimittajana.
Julkaistu 25.11.2018

”Ruoka on juuri nyt erityisen kiinnostava aihe, johon liittyy monenlaisia intohimoja. Erilaisten buumien keskellä ruoka on edelleen arjen peruspilari ja yhteisten hetkien tärkeä juhlistaja. On mahtavaa päästä kehittämään Maku-lehden ja Meilläkotona.fin ruokasisältöjä huipputiimin kanssa”, Jenny Brandt sanoo.

Maku on hyvän arjen ja kotikokkaamisen ykköslehti, jonka lukijamäärä on 156 000*. Brandtin johtama ruokatoimitus tekee Maku-lehden lisäksi muiden A-lehtien kodin ja asumisen medioiden ruokasisältöjä sekä A-lehtien asumisen medioiden yhteisen digimedian, Meilläkotona.fin, suuren ruokamaailman.

”Olen todella iloinen uudesta tehtävästä. Vahvan ruokatoimituksen ansiosta tiedämme A-lehdissä tarkasti, mitä suomalaiset haluavat syödä ja mikä heitä ruoassa askarruttaa. Kiinnostus ruokaan on minulle paitsi työ, myös rakas elämäntapa. On innostavaa päästä yhdistämään kaikki tämä tieto ihan uudella tavalla”, Satu Koivisto sanoo.

A-lehtien Sisältöstudio suunnittelee ja toteuttaa kunnianhimoista, luovaa, tuloksellista ja datajohdettua sisältömarkkinointia yritysasiakkaille yli 30 ammattilaisen voimin.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen, p. 040 137 6512, anna.ruohonen@a-lehdet.fi

*KMT K2018

A-lehtien asumisen toimituksen painettuja medioita ovat Avotakka, Kotivinkki, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Unelmien Talo & Koti sekä Viherpiha. Asumisen medioiden yhteinen digimedia Meilläkotona.fi tavoittaa noin miljoona suomalaista kuukaudessa. Kotiin ja asumiseen erikoistuneen sivuston aihepiirejä ovat ruoka, sisustus, remontointi, puutarha sekä itse tekeminen.

A-lehdet on rohkea ja uudistuva sisältötalo, joka on kasvanut mediasta asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt, Suomen suurin designtuotteiden verkkokauppa Finnish Design Shop Oy ja hyvinvoinnin ja terveyden palveluja tarjoava Oma Terveys Oy sekä Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy. A-lehdet on vähemmistöosakkaana kasvumarkkinointitoimisto Genero Oy:ssä. Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, kun Apu-lehti perustettiin.