Jenny Brandt siirtyy A-lehtiin päätoimittajaksi

Jenny Brandt siirtyy A-lehtiin päätoimittajaksi
Meidän Talo ja Viherpiha -lehtien päätoimittajaksi on nimitetty Jenny Brandt. Hän tulee A-lehtiin Aller Mediasta, jossa hän on työskennellyt toimituspäällikkönä ja esimiehenä tiimissä, joka vastaa Keskon K-Ruoan sisältöjen tuotannosta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa sisustuslehti Divaanin päätoimittajana sekä A-lehdissä Avotakan toimituspäällikkönä.
Julkaistu 13.5.2018

”Asumisen, remontoinnin ja puutarhan mediat ovat kiehtova kokonaisuus, jossa yhdistyvät omat intohimoni ja jokaisen suomalaisen arjen näyttämö – koti. On mahtavaa päästä kehittämään lukijoille elämyksellisiä, palvelullisia ja ihan uudenlaisiakin sisältöjä yhdessä A-lehtien ainutlaatuisen asumisen toimituksen kanssa”, Jenny Brandt sanoo.

”Asuminen on A-lehtien kasvualue, jossa sekä haemme kasvua median ulkopuolelta että kehitämme median uusia ilmaisukeinoja ja ansaintamalleja. Jenny on juuri oikea henkilö tähän työhön. Olen iloinen, että saamme hänet porukkaan”, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen sanoo.

Meidän Talo ja Viherpiha puhuttelevat noin 400 000 lukijaa. Meidän Talo uudistui huhtikuussa remontoinnin inspiraatiolehdeksi ja Viherpiha on Suomen suurin puutarhalehti.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen, p. 040 137 6512

Jenny Brandt, p. 050 532 5022

A-lehdet-konserni on rohkea ja uudistuva mediatalo, joka on kasvanut asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Toukokuun 2018 alusta konserniin liittyi kasvumarkkinointiyritys Genero Oy. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 102,5 miljoonaa euroa.