Maija Koski, Mari Paalosalo-Jussinmäki ja Marja Aarnipuro A-lehtien mediaryhmien vetäjiksi

Maija Koski, Mari Paalosalo-Jussinmäki ja Marja Aarnipuro A-lehtien mediaryhmien vetäjiksi
A-lehdet järjestää toimituksensa kolmeen mediaryhmään. Tavoite on lisätä toimitusten yhteistyötä ja vauhdittaa median tuotekehitystä. ”Meillä on isot tavoitteet: tehdä uusia medioita, luoda uusia ansaintamalleja ja kumppanoitua fiksusti. Kaiken onnistumisen ydin on aina tehdä asioita enemmän yhdessä. Eli pois vähätkin siilot ja rajat, lisää yhdessä tekemistä, rohkeutta, vapautta ja hyvää meininkiä – sitä tässä haetaan. Meillä on ihan älyttömän hyvä porukka, mistä olen tosi iloinen”, A-lehtien liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen sanoo.
Julkaistu 22.10.2019

Uudet mediaryhmät ovat asuminen, naiset ja terveys sekä ajankohtaismediat.

A-lehtien asumisen medioiden mediaryhmän vetäjäksi ja Kotivinkin, Meilläkotona.fin sekä Unelmien Talo&Kodin päätoimittajaksi on nimitetty Maija Koski. Kosken johtamaan mediaryhmään kuuluvat edellä mainittujen lisäksi Avotakka, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo ja Viherpiha.

"A-lehdissä kehitetään ketterästi ja kunnianhimoisesti uutta sekä printissä että digissä. On inspiroivaa päästä työskentelemään kodin ja asumisen arvostettujen brändien kanssa, joilla on tulevaisuus vahvasti molemmissa”, Maija Koski sanoo.

Maija Koski siirtyy A-lehtiin Sanomasta, jossa hän on viimeksi työskennellyt perhemedioiden päätoimittajana ja sitä ennen muun muassa Me Naisten toimituspäällikkönä.

Naiset ja terveys -ryhmän vetäjäksi ja ryhmän medioiden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Mari Paalosalo-Jussinmäki. Ryhmään kuuluvat Eeva, Kauneus ja Terveys, Apu Terveys, Trendi, Voi hyvin sekä sivustot Terve.fi ja Lily. Mari siirtyy tehtävään A-lehtien sisällä, Kotivinkin, Meilläkotona.fin sekä Unelmien Talo&Kodin päätoimittajan paikalta. Ryhmän päätoimittajat raportoivat Paalosalo-Jussinmäelle.

”Olen onnellinen ja innoissani siitä, että pääsen viemään näitä huippubrändejä eteenpäin yhdessä toimituksen kanssa”, Mari Paalosalo-Jussinmäki sanoo.

Ajankohtaismedioiden ryhmää johtaa Apu-lehden, Apu Juniorin ja Mondon päätoimittaja Marja Aarnipuro. Ryhmään kuuluvat myös Image ja Tuulilasi.

Nimitykset tulevat voimaan 1.12.2019. Kaikki kolme ryhmänvetäjää raportoivat Anna Ruohoselle.

Lisäksi A-lehtiin kuuluu nuorten mediabrändi Demi, jonka tulevaisuuden liiketoimintamalleja kehitetään omassa sisäisessä startup-yksikössä.

Lisätiedot:

Liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen, anna.ruohonen@a-lehdet.fi, p. 040 137 6512

A-lehdet-konsernin muodostavat medialiiketoimintaan keskittyvä A-lehdet Oy, pohjoismaisen designin johtava verkkokauppa Finnish Design Shop ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä Genero. Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, kun Apu-lehti perustettiin.