Mari Paalosalo-Jussinmäki A-lehtiin päätoimittajaksi

Mari Paalosalo-Jussinmäki A-lehtiin päätoimittajaksi
Kotivinkin, Unelmien Talo & Kodin ja Unelmien Käsityöt -lehden päätoimittajaksi on nimitetty tammikuusta 2018 alkaen Mari Paalosalo-Jussinmäki.
Julkaistu 8.11.2017

Mari Paalosalo-Jussinmäki tulee A-lehtiin Sanoma Lifestylesta, jossa hän on työskennellyt S-ryhmälle sisältöjä tekevän toimituksen päällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kodin Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Bonnierissa Olivian päätoimittajana.

”On innostavaa päästä tekemään kodin ja asumisen medioita: kaikki elämän tärkeät asiat tapahtuvat kotona. A-lehdet on arvoiltaan talo, johon on ilo tulla”, Mari Paalosalo-Jussinmäki sanoo.

”Asuminen ovat A-lehtien kasvualue, ja saamme nyt vahvaa osaamista sekä median digitaaliseen kehitykseen että lukijaa palvelevan kohderyhmämedian johtamiseen. On upeaa saada Mari mukaan A-lehtien asumisen toimituksen uutta luovaan joukkoon”, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen sanoo.

Kotivinkki ja Unelmien Talo & Koti puhuttelevat satoja tuhansia naisia joka kuukausi. Lukijoilleen läheiset kotoilumediat ovat menestyneet hyvin: Kotivinkin lukijamäärä on kasvussa ja Unelmien Talo&Koti nousi viimeisimmässä KMT-mittauksessa Suomen kolmanneksi luetuimmaksi asumisen lehdeksi heti A-lehtien Avotakan ja Viherpihan jälkeen.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen, p. 040 137 6512

Mari Paalosalo-Jussinmäki, p. 040 747 7303

A-lehtien asumisen brändejä ovat Avotakka, Jouluherkut, Kaikkien aikojen joulu, Kaneli&Sokeri, Kotivinkki, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Unelmien Talo & Koti, Rakkaudella Vege ja Viherpiha sekä nopeasti kasvava asumisen verkkopalvelu Meilläkotona.fi.