Mehiläisen ja Elisa Malikin kaupallinen yhteistyö ehdolla Tubecon Video Awardseissa

Mehiläisen ja Elisa Malikin kaupallinen yhteistyö ehdolla Tubecon Video Awardseissa
Lääkärikeskus Mehiläisen ja Demin tubettaja Elisa Malikin kaupallinen yhteistyövideo on ehdolla Tubecon Video Awardseissa voittajaksi kategoriassa Vuoden kaupallinen yhteistyö. Sarjassa palkitaan video, joka on luovalla ja oivaltavalla tavalla ilahduttanut tubettajan yleisöä ja vastannut yhteistyökumppanin tavoitteisiin.
Julkaistu 12.8.2018

Odotukset vs. todellisuus: Gynellä käyminen -videolla Elisa Malik vierailee Mehiläisen gynekologin vastaanotolla ja kuvaa seuraajilleen yksityiskohtaisesti, mitä käynnillä tapahtuu. Jo yli puoli miljoonaa katselukertaa kerännyt video antaa tärkeää tietoa aiheesta, johon liittyy nuorten keskuudessa paljon ennakkoluuloja.

”Tubettaminen tarjoaa loistavan mahdollisuuden käsitellä terveysaiheita samaistuttavasti. Gynekologikäynnistä oli mielenkiintoista tehdä video, ja olen saanut siitä valtavasti hyvää palautetta seuraajiltani”, kertoo Elisa Malik.

Tubettajayhteistyö oli osa monikanavaista natiivimainonnan kokonaisuutta, jonka A-lehdet tuotti Mehiläiselle. Kampanjaan kuului vaikuttajamarkkinoinnin lisäksi kaupallinen sisältöyhteistyö Demin palkitussa chatfiction-draamasarjassa sekä digi- ja printtiadvertoriaaleja.

Tubecon Video Awardsien voittajat palkitaan Tubecon-tapahtumassa lauantaina 18. elokuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Katso Mehiläisen ja Elisa Malikin kaupallinen yhteistyövideo tästä.

Tutustu muihin Tubecon Video Awardsien ehdokkaisiin tästä.