Meillä kotona nousi sosiaalisen median kasvukärkeen

Meillä kotona nousi sosiaalisen median kasvukärkeen
Suomen suurin asumisen media Meillä kotona on tuplannut someseuraajansa vuoden aikana ja ollut vuoden kirkkain nousija Aikakausmedian someseurannassa.
Julkaistu 6.2.2020

Meillä kotona sai Facebookissa ja Instagramissa huikeat 44 590 uutta seuraaja, ja sillä on nyt yhteensä 95 258 someseuraajaa kaikissa kanavissa (Facebook, Instagram, Youtube ja Pinterest).

“Meillä kotona -verkkotoimitus on tehnyt määrätietoista ja kekseliästä kehitystyötä. Toimitus on analysoinut sometekemistä tarkasti datan avulla. Samalla se on hionut puhetapaa, visuaalisuutta ja oppinut yleisön osallistamisesta ja sitouttamisesta”, päätoimittaja Maija Koski kertoo.

Myös Meilläkotona.fi:n kävijät ja sivulataukset ovat kasvaneet tasaisesti. Sivusto tavoittaa kuukausittain liki miljoona suomalaista, ja sivulatauksia on yli 5 miljoonaa.

“Tekijät tuntevat suomalaiset sisustajat, remontoijat, puutarhaharrastajat, ruokaintoilijat ja kotoilijat. Yleisön sitoutuminen näkyy myös yritysasiakkaille toteutettavissa kampanjoissa", Koski sanoo.

Meillä kotona -sivustoa tuottavat Meillä kotona -verkkotoimitus ja A-lehtien asumisen mediat: Avotakka, Kotivinkki, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Unelmien Talo&Koti ja Viherpiha. Aikakausmedian someseuraajien TOP20-listalta löytyvät A-lehtien asumisen medioista myös Maku, Kotivinkki ja Avotakka.

Katso Aikakausmedian uusin someseuranta-raportti täältä (tammikuu 2020).

Haluatko kuulla lisää asumisen medioista ja ratkaisuistamme, jotka tavoittavat sisustajat, remppaajat, kotoilijat ja kotikokit? Ota yhteyttä A-lehtien yritysasiakasmyyntiin yhteyshenkilöösi tai +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.