Meillä kotona tarjoaa helmikuussa kiinnostavaa sisältöä remontoijille

Meillä kotona tarjoaa helmikuussa kiinnostavaa sisältöä remontoijille
Meillä kotona -sivustolla vietetään helmikuussa remppakuukautta. Teemakuukauden aikana asumisen sivustolla nostetaan remontointiaiheisia sisältöjä ja tehdään yhteistyösisältöjä Se mieletön remppa -elokuvan kanssa.
Julkaistu 13.2.2020

Helmikuussa A-lehtien asumisen sivustolla Meilläkotona.fissä tehdään uusia koosteita kiinnostavimmista remppa-aiheista, kuten kylppärimuutoksista, keittiöideoista ja huikeista remonttitarinoista. Meilläkotona.fin remonttiosan ulkoasua on uudistettu, ja sisältöjä on helpompi löytää uusien nostoelementtien ansiosta. Inspiroivia kodinmuutos- ja remontointisisältöjä nostetaan A-lehtien asumisen uutiskirjeissä ja somekanavissa koko helmikuun ajan.

Meillä kotona tekee myös yhteistyötä Se mieletön remppa -elokuvan kanssa, joka tulee ensi-iltaan 19.2. Yhteistyö näkyy muun muassa natiiviyhteistyönä Meillä kotonan ja Nordisk Filmin kanavissa. Elokuvan näyttelijät Kiti Kokkonen ja Sami Hedberg tähdittävät kolmiosaista Whatsapp-komediaa, jonka jaksot julkaistaan Meillä kotonan ja Nordisk Filmin Instagram Storiesissa.

Sukella remonttisoppaan katsomalla kolmiosainen chatfiction-sarja täältä.

Haaveiletko remontista? Testaa remppapersoonasi elokuvan ja Meillä kotonan leikkimielisellä testillä.