Mikko Vienonen Avun toimituspäälliköksi

Mikko Vienonen Avun toimituspäälliköksi
Avun toimituspäälliköksi on nimitetty Mikko Vienonen. Hän siirtyy tehtävään Iltalehden Viikonvaihdeliitteen, IL-Plus-verkkopalvelun ja Iltalehden historialehtien tuottajan paikalta. Mikko Vienonen aloittaa Avussa 28. toukokuuta 2018. Toimituspäällikkönä hän vastaa toimituksen operatiivisen toiminnan johtamisesta ja sisällön kehittämisestä yhtä lailla verkossa kuin printissäkin.
Julkaistu 11.4.2018

Pitkän journalistiuransa aikana Mikko Vienonen on tehnyt toimittajana työtä Salo-lehdessä, Iltalohjassa, Iltauusimaassa ja Ilta-Sanomissa. Vuonna 2004 hän siirtyi Iltalehteen aluksi toimitussihteeriksi ja myöhemmin uutispäälliköksi sekä julkaisupäälliköksi. Vienosella on vahva kokemus esimiestyöstä ja ollut kehittämässä Iltalehden verkkosivujen Plus-palvelua ja vastannut Iltalehden blogisteista. Mikko Vienonen on myös julkaissut kaksi musiikkiaiheista tietokirjaa.

”Mikko Vienonen on pitkän linjan näkemyksellinen journalisti, jolla on vahva esimieskokemus. Suomen luetuin viikkolehti saa hänestä kokeneen tekijän, jolla on suuri rooli niin sisällön kehittämisessä kuin Avun digitaalisen tulevaisuuden luomisessakin. Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi”, Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro sanoo.

A-lehdet on rohkea ja uudistuva sisältötalo, joka on kasvanut mediasta asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on noin 102 miljoonaa euroa. Apu kuuluu A-lehdet Oy:hyn.