Mutkatonta tietoa koirista – kuuntele uutta podcastia, vaikka koiralenkillä

Mutkatonta tietoa koirista – kuuntele uutta podcastia, vaikka koiralenkillä
A-lehtien Genero Kulosaaren Kennelliitolle tuottamassa podcast-sarjassa puhutaan koirista ja niiden omistajista mutkattomalla tavalla.
Julkaistu 4.5.2020

Mistä hankin koiranpennun ja milloin olisi hyvä aika hankkia se? Olisiko minusta koiranomistajaksi? Miten pärjään, jos koirani pitää huonekaluja puruleluna? Näitä teemoja ja paljon muuta käsitellään uudessa Kennelliiton podcast-sarjassa.

"Olemme miettineet, mitkä asiat puhuttavat koiranhankkijoita ja koiranomistajia. Halusimme tuoda näistä asioista lisää tietoa tavalla, joka on kaikille helposti saatavilla ja lähestyttävissä. Podcastia voi kuunnella vaikka koiralenkillä", kuvailee Kennelliiton viestintäasiantuntija Tuuli Topelius.

A-lehtien asiakasmedia Genero Kulosaari tuottaa Kennelliitolle podcast-sarjaa nimeltä Hyvää elämää koiran kanssa. Podcast-sarja näki päivänvalon Koiran päivänä 24. huhtikuuta. Sarja tarjoaa mutkatonta tietoa luotettavilta asiantuntijoilta sekä uusia kulmia koirista ja niiden omistajista.

"Kennelliittoon tulee paljon koiran hankintaan ja yleisesti koiriin liittyviä kysymyksiä. Halusimme ottaa käyttöön uuden viestintäkanavan, jonka kautta tavoitamme erityisesti nuoria aikuisia. Moni suunnittelee keväällä koiran hankintaa, tai on juuri hankkinut koiran, ja kaipaisi lisää tietoa koiran hoidosta ja aktivoinnista", toteaa Kennelliiton viestintäpäällikkö Liisa Suoninen.

Podcasteja kuunnellaan työmatkoilla, vapaa-ajalla ja lenkeillä. Keskusteleva sisältö on rentoa, mutta asiantuntevaa.

"Podcast on hyvä kanava tarjota syventävää tietoa eri asioista mutkattomalla tavalla. On ollut ilo tehdä yhteistyötä Generon osaavan tiimin kanssa", kuvailee Suoninen.

Podcastin tuotannossa ovat olleet mukana vastaava tuottaja Leena Seppinen, tuottaja Jukka Eggert ja AD Roosa Hyrske. Löydät Kennelliiton podcastit tästä.

Haluatko kuulla lisää? Kysy lisää tietoa projektista Genero Kulosaaren asiakkuusjohtaja Riitta Haarakoskelta 050 4144208 tai riitta.haarakoski@a-lehdet.fi.