Olli Koivusalo Tuulilasin päätoimittajaksi

Olli Koivusalo Tuulilasin päätoimittajaksi
Olli Koivusalo on nimitetty Tuulilasin päätoimittajaksi 29. toukokuuta 2017 alkaen. Koivusalo siirtyy A-lehtiin Otavamediasta Tekniikan Maailman toimituspäällikön tehtävästä. Hän on aikaisemmin työskennellyt pitkään myös Vauhdin Maailman päätoimittajana.
Julkaistu 11.5.2017

”On hienoa päästä luotsaamaan Tuulilasia. Uskon, että kysyntää autoiluun keskittyvälle erikoismedialle löytyy, sillä autot ja liikkuminen ovat ihmisille jatkossakin perustarpeita. Kehitys on nopeaa ja autoiluun liittyvää luotettavaa tietoa tarvitaan varsinkin, kun sähköautoilu tulee ja alan teknologia muuttuu huimaa vauhtia. Paperilehti on itselleni suorastaan sydämen asia, mutta tarkoitus on painaa kaasua muissakin julkaisukanavissa”, Olli Koivusalo kertoo.

”Haluamme vahvistaa Tuulilasin asemaa Suomen johtavana autolehtenä. Haimme Tuulilasin päätoimittajan tehtävään näkemyksellistä journalistia ja kokenutta esimiestä, jolle autoilun maailma on intohimo. Olli Koivusalon visio Tuulilasista ja ymmärrys menestyvän lehden kilpailukentästä vakuutti valitsijat”, A-lehtien liiketoimintavastaava Markus Harjula toteaa.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, liiketoimintavastaava Markus Harjula, 050 414 4717

Olli Koivusalo, 040 507 8080

Tuulilasi on elämyksellinen autoilun ja liikenteen media. Sen kohderyhmänä ovat autoista ja autoilusta kiinnostuneet miehet, jotka haluavat luotettavaa tietoa automaailmasta. Tuulilasi kuuluu A-lehdet Oy:n, jonka muita yhtiötä ovat tytär- ja osakkuusyhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. A-lehdet-konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.