Päätoimittaja Titta Kiuru siirtyy A-lehdissä vastaamaan K-ryhmän Pirkka Mediasta

Päätoimittaja Titta Kiuru siirtyy A-lehdissä vastaamaan K-ryhmän Pirkka Mediasta
Päätoimittaja Titta Kiuru on nimitetty 16.4.2018 alkaen sisältöstrategiksi A-lehtien sisältöstudioon kaupallisten sisältöjen pariin. Kiuru alkaa vetää A-lehtien suurinta sisältömarkkinoinnin asiakkuutta, K-ryhmän Pirkka Mediaa.
Julkaistu 19.3.2018

Titta Kiuru siirtyy tehtävään A-lehtien Meilläkotona.fin, Meidän Talon ja Viherpihan päätoimittajan paikalta. Näitä aiemmin hän työskenteli useita vuosia Kauneus & Terveys -lehden päätoimittajana. Lisäksi Kiuru on vetänyt A-lehdissä useita konseptiuudistuksia ja ollut muun muassa rakentamassa Suomen suurinta asumisen verkkopalvelua, Meilläkotona.fitä.

”Koukuttavat ja vaikuttavat sisällöt syntyvät intohimosta ja vahvasta kohderyhmätuntemuksesta. Iloitsen siitä, että pääsen nyt hyödyntämään monipuolista sisältö- ja kohderyhmäosaamistani uudella tavalla”, Titta Kiuru sanoo.

”On mahtavaa saada tällainen huipputekijä osaksi tiimiämme. Laadukas kaupallinen ja monikanavainen sisällöntuotanto edellyttää parhaita osaajia. Titan siirtyminen meille kertoo isommasta trendistä mediakentässä”, A-lehtien sisältöstudion johtaja Sari Mikkonen-Mannila sanoo.

A-lehtien sisältöstudio on 30 ammattilaisen strateginen sisältömarkkinointitoimisto, jossa hyödynnetään talon vahvaa dataymmärrystä ja journalistista osaamista.

Lisätietoja:

A-lehtien sisältöstudion johtaja Sari Mikkonen-Mannila, 050 387 8308

A-lehdet on rohkea ja uudistuva sisältötalo, joka on kasvanut mediasta asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.