Päivi Lehtomurto Demin päätoimittajaksi

Päivi Lehtomurto Demin päätoimittajaksi
Tyttöjenmedia Demin päätoimittajaksi on nimitetty 17.4.2018 alkaen Päivi Lehtomurto. Hän on työskennellyt Demissä muun muassa tuottajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä.
Julkaistu 16.4.2018

”On upeaa tehdä mediaa intohimoiselle ja vaativalle kohderyhmälle, joka haastaa toimituksen jatkuvasti kokeilemaan uutta. Nuorten mediankäyttötavat poikkeavat radikaalisti aiemmista sukupolvista. Nyt on tärkeää, että olemme yhtä rohkeita kuin tytöt itse, Päivi Lehtomurto sanoo.

”Päivi on tyttöjen maailman asiantuntija ja näkemyksellinen journalisti, jolla on vankkaa kokemusta digitaalisten sisältökonseptien rakentamisesta niin YouTubessa, Instagramissa kuin Snapchatissa. Päivin johdolla Demi vahvistaa asemaansa suomalaisen mediakentän edelläkävijänä”, A-lehtien nuorten medioiden liiketoimintajohtaja Anni Lintula sanoo.

Demi on tyttöjenmedia, joka puhuttelee satoja tuhansia tyttöjä eri julkaisukanavissa, kuten printissä, Demi.fissä, Instagramissa, Snapchatissa ja YouTubessa. Keväällä Demi julkaisi Suomen ensimmäisen WhatsApp-draaman, joka keräsi lähes 700 000 näyttökertaa. Demin toimitus tekee myös Tubea, joka on YouTube-kulttuuriin erikoistunut lehti.

Lisätiedot:

Anni Lintula, A-lehtien liiketoimintajohtaja, nuorten mediat +358 50 414 4233

Päivi Lehtomurto, päätoimittaja, Demi +358 50 414 4664

A-lehdet on rohkea ja uudistuva sisältötalo, joka on kasvanut mediasta asumisen ja terveyden asiantuntijaksi sekä digitaalisen vaikuttamisen edelläkävijäksi. A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.