Ruokaan ja lifestyleen erikoistuva valokuvaaja kuvatoimitukseemme

Ruokaan ja lifestyleen erikoistuva valokuvaaja kuvatoimitukseemme
A-lehtien kuvatoimitus kuvaa valokuvia ja videoita sekä journalistisiin medioihin että yritysasiakkaidemme kaupallisiin medioihin.
Julkaistu 15.11.2020

Haemme nyt joukkoomme monipuolista ja innokasta valokuvaajaa, joka erikoistuu työssään lifestyle- ja ruokakuvaukseen. Olet näkemyksellinen kuvajournalisti, ja nautit niin ruokakuvauksista, sisustuskuvauksista, aikakauslehtien henkilökuvauksista, ajankohtaismedioiden reportaasikeikoista kuin kaupallisten sisältöjen kuvaamisesta – tai haluat oppia näitä. Kuvaamme sekä paikan päällä tapahtumissa, miljöissä ja kodeissa että omassa studiossamme A-lehtitalossa.

Työssäsi

  • ideoit ja suunnittelet kuvauksia ja visuaalista journalismia
  • kuvaat sekä valokuvaa että videokuvaa, vahvuutesi on valokuva
  • käsittelet kuvia ja editoit videoita
  • kehität kuvailmaisua kaikissa julkaisukanavissa
  • teet töitä esimerkiksi toimittajien, AD:iden, kuvausjärjestelijöiden ja kaupallisten tuottajien kanssa.

Tarvitset

  • vahvaa ammattitaitoa, kokemusta ja halua oppia
  • journalistisen ja visuaalisen tarinankerronnan osaamista
  • digitaalisen kerronnan osaamista ja paloa rakentaa median digitaalista tulevaisuutta
  • kykyä ohjata omaa työtä
  • halua olla hyvä työkaveri, sillä me teemme töitä yhdessä.

A-lehtien kuvatoimitus on osa mediatalon toimitusten yhteisöä, ja tekee sekä journalistista että kaupallista mediaa. Kuvatoimituksessa työskentelee kahdeksan henkilöä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa mediatalossa. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento ja meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 17.11.2020 kello 14.00–16.00 sekä torstaina 19.11.2020 kello 14.00–16.00 kuvatoimituksen esimies Hannes Paananen, puh. 040 5867978.

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään maanantaina 23.11.2020 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut nopeasti.

A-lehdet-konsernin muodostavat medialiiketoimintaan keskittyvä A-lehdet Oy, pohjoismaisen designin johtava verkkokauppa Finnish Design Shop, kasvumarkkinoinnin edelläkävijä Genero sekä Suomen suurin kelloverkkokauppa Keskisen Kello. Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, kun Apu-lehti perustettiin.