The Blog Marketing Awards 2016 kannustaa vaikuttavaan sisältömarkkinointiin

The Blog Marketing Awards 2016 kannustaa vaikuttavaan sisältömarkkinointiin
The Blog Awards Finland jakaa jälleen tunnustusta vetovoimaiselle sisällölle ja sen parhaille tekijöille. Tänä vuonna kilpailu palkitsee blogi- ja YouTube-maailman tähdet sekä ansioituneita markkinointiviestinnän tekijöitä.
Julkaistu 1.9.2016

The Blog Marketing Awards -kategoria on tarkoitettu sisältömarkkinointikampanjoille, joissa on onnistuneesti hyödynnetty blogeja tai vlogeja. Palkinnon tavoitteena on kannustaa hyödyntämään näitä kanavia tehokkaammin ja tuloksellisemmin sekä tekemään sisältömarkkinointia rohkeasti ja lukijasuhdetta arvostavasti.

Kilpailuun hyväksytään 1.8.2015–31.8.2016 julkaistut kampanjat. Ilmoittautuminen on osallistujille veloitukseton.

Töitä arvioi media- ja mainosalan vaikuttajista koostuva tuomaristo, johon kuuluvat tänä vuonna Kopla Helsingin toimitusjohtaja Kati Nurminen, Head of iProspect Kenneth Blomster, A-lehtien B2B-myynnin johtaja Saija Heikinheimo, Soneran Head of Content Janne Kaijärvi, Finnairin Head of Customer Communication Ruusa Koskelainen, Fazerin Director, Head of Digital Reija Laaksonen ja PING Helsingin Co-founder Inna-Pirjetta Lahti.

”Hyvä sisältömarkkinointi tuottaa ihmisille aina aitoa lisäarvoa. Se ratkaisee ongelmia, herättää ajatuksia, viihdyttää ja tuo lisämaustetta elämään. Onnistumiset edellyttävät kohderyhmän tuntemusta ja tarpeisiin vastaamista. Odotamme kiinnostuksella tuomaristossa, millaisia tavoitteita kampanjoille on asetettu, minkälaisia erilaisia rooleja sisällöntuottajat ovat yritysyhteistyössä saaneet ja ennen kaikkea, millaisia tuloksia on saavutettu,” kertoo tuomariston puheenjohtaja Kati Nurminen.

Voittajat julkistetaan 14.10.2016 järjestettävässä gaalassa ja voittajalle myönnetään 10 000 euroa mediarahaa, jonka voi käyttää A-lehtien medioissa. Samassa tilaisuudessa palkitaan myös vuoden ansioituneimmat bloggaajat ja tubettajat.

Ilmoita kampanja mukaan kilpailuun tästä.

www.theblogawards.fi

#TBAF2016 #TheBlogAwardsFinland

Lisätietoja

A-lehdet Oy, suunnittelujohtaja, Tuuli Toivainen, p. 050 414 4556, tuuli.toivainen@a-lehdet.fi