Tule myyntineuvottelijaksi A-lehdille

Tule myyntineuvottelijaksi A-lehdille
Oletko harkinnut myyntineuvottelijan työtä? Sinustakin voi tulla huippumyyjä, tule kokeilemaan!
Meille tullessasi sinun ei tarvitse olla valmis myyjä. Riittää, että olet rohkea ihmisten kohtaamisessa, sinulla on hyvä suomen kielen taito ja olet ennakkoluuloton tekemään myyntiä puhelimitse. Oletpa kokenut myyjä tai vasta-alkaja, meillä saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvan koulutuksen.

HAE TÄSTÄ

Hae meille töihin – puhelinmyyntiin liittyvät ennakkoluulot voit heittää roskakoriin

  • Työs­ken­te­let ma-pe, halu­tes­sasi myös lau­an­tai­sin.
  • Sovimme kans­sasi hen­ki­lö­koh­tai­sesti työ­ajat ja toi­vo­masi lisä­tun­nit.
  • Kokoai­kai­sena työs­ken­te­let 6 tun­tia päi­vässä.
  • Mak­samme pal­kan kaksi ker­taa kuu­kau­dessa - perus­pal­kan lisäksi kas­va­tat ansio­tasi pro­vi­siolla ja eri­lai­silla bonuk­silla.
  • Ensimmäisen koulutuskuukauden tienaat vähintään peruspalkkaa ja toisesta kuukaudesta alkaen takaamme vähin­tään 12 euroa tun­nissa. Par­haat myyn­ti­neu­vot­te­li­jamme ansait­se­vat jopa 5 000–6 000 euroa kuu­kau­dessa.
Olemme perheyritys, iso mediatalo ja luotettava työnantaja. Tarjoamme innostavan palkan lisäksi muun muassa:
  • Kattavan työterveyshuollon
  • Tukea hyvinvoinnin edistämiseen ePassilla
  • Jatkuvan kouluttamisen
  • Mahdollisuuden vaikuttaa toimintamme kehittämiseen
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi alla olevasta napista. Lisätietoja myyntineuvottelijan työstä ja A-lehdissä työskentelystä saat arkisin klo 9–16 puhelimitse numerosta 050 414 4330.

HAE TYÖTÄ

Kiinnostuitko? Vain kokeilemalla voit tietää!

A-lehdillä on useita myyntitoimistoja ja rekrytoimme nyt uusia osaajia Helsinkiin (A-lehtitalo Kulosaaressa), Tampereelle, Jyväskylään, Alavudelle, Kauhajoelle, Nokialle, Saarijärvelle, Sastamalaan ja Seinäjoelle. Opittuasi työn tai jos olet jo myynnin ammattilainen, voit työskennellä myös etämyyjänä.

Millaista on myyntineuvottelijan työ?

Myymme puhelimitse A-lehtien lehtiä täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Vaikka työsi myyntineuvottelijana on itsenäistä ja vaikutat omalla panoksellasi ansioosi vahvasti, et silti ole yksin. Esihenkilöt ovat joka päivä tukena ja apuna erilaisten kampanjoiden aloituksissa, myyntikeskustelun rakentamisessa ja koulutuksessa sen mukaan, mitä tarvitset hyvien tulosten aikaansaamiseksi. Lisäksi työkaverit jakavat hyviä vinkkejä ja auttavat aina tarvittaessa.
Jokaisessa myyntitoimistossamme on loistava yhteishenki. Nauru, iloisuus ja yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Hyvien esihenkilöiden, avuliaiden työkavereiden ja koulutusten ohella työtäsi helpottavat A-lehtien omat osoiterekisterit ja uusin tekniikka. Hoidamme kontaktit niin, että asiakkaat tuntevat saavansa laadukasta palvelua sekä totuudenmukaista tietoa lehdistämme – tyrkyttämättä.
Työaikasi on 6 tuntia päivässä (30 tuntia viikossa). Toki on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön, jolloin sovit pienemmästä tuntimäärästä viikossa.
Työaikaan voi itse vaikuttaa. Teemme työtä klo 9–20.30 välisenä aikana, työpäivän aloituksen voit joustavasti neuvotella esimiehen kanssa oman rytmisi mukaan.
Näin prosessi etenee