Tule myyntineuvottelijaksi A-lehtiin

Tule myyntineuvottelijaksi A-lehtiin
Oletko harkinnut myyntineuvottelijan työtä? Sinustakin voi tulla huippumyyjä, tule kokeilemaan!

Meille tullessasi sinun ei tarvitse olla valmis myyjä. Riittää, että olet rohkea ihmisten kohtaamisessa, sinulla on hyvä suomen kielen taito ja olet ennakkoluuloton tekemään myyntiä puhelimitse. Oletpa kokenut myyjä tai vasta-alkaja, meillä saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvan koulutuksen.

HAE TÄSTÄ

Hae meille töihin – puhelinmyyntiin liittyvät ennakkoluulot voit heittää roskakoriin

  • Työs­ken­te­let maanantaista perjantaihin, halu­tes­sasi myös lau­an­tai­sin.
  • Sovimme kans­sasi hen­ki­lö­koh­tai­sesti työ­ajat ja toi­vo­masi lisä­tun­nit.
  • Kokoai­kai­sena työs­ken­te­let 6 tun­tia päi­vässä.
  • Mak­samme pal­kan kaksi ker­taa kuu­kau­dessa - perus­pal­kan lisäksi kas­va­tat ansio­tasi pro­vi­siolla ja eri­lai­silla bonuk­silla.
  • Kokoaikaiselle työntekijälle takaamme vähin­tään 12,24 euroa työtunneilta.
  • Keskimääräinen palkka on noin 2500 € ja parhaat myyntineuvottelijamme ansaitsevat myyntityöllä kuuden tunnin työpäivillä noin 4000 €/kk.

Olemme perheyritys, iso mediatalo ja luotettava työnantaja. Tarjoamme innostavan palkan lisäksi muun muassa:

  • Kattavan työterveyshuollon
  • Tukea hyvinvoinnin edistämiseen ePassilla
  • Jatkuvan kouluttamisen
  • Mahdollisuuden vaikuttaa toimintamme kehittämiseen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi alla olevasta linkistä. Lisätietoja myyntineuvottelijan työstä ja A-lehdissä työskentelystä saat arkisin klo 9–16 puhelimitse numerosta 050 414 4330.

HAE TYÖTÄ

Kiinnostuitko?

Meille voit hakea jos olet jo myynnin ammattilainen, tai jos olet aivan eri alalta ja haluat vaihtaa alaa kokonaan. Voit hakea paikkaa vaikka sinulla ei olisi alan kokemusta tai koulutusta. Meillä viihtyvät hyvin eri ikäiset työntekijät. Työssä menestyy, jos on aitoa halua ja kykyä keskustella ja kuunnella asiakasta.

A-lehtien puhelinmyynti toimii täysin virtuaalisesti, ja töitä tehdään pääsääntöisesti etänä. Halutessasi voit työskennellä myös toimistoilla, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella.

Millaista on myyntineuvottelijan työ?

Myymme puhelimitse A-lehtien lehtiä täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Hoidamme kontaktit niin, että asiakkaat tuntevat saavansa laadukasta palvelua sekä totuudenmukaista tietoa lehdistämme.

Vaikka työsi myyntineuvottelijana on itsenäistä ja vaikutat omalla panoksellasi ansioosi vahvasti, et silti ole yksin. Esihenkilöt ovat joka päivä tukena ja apuna erilaisten kampanjoiden aloituksissa, myyntikeskustelun rakentamisessa ja koulutuksessa sen mukaan, mitä tarvitset hyvienne tulosten aikaansaamiseksi. Lisäksi työkaverit jakavat hyviä vinkkejä ja auttavat aina tarvittaessa.

Työaikasi on 6 tuntia päivässä (30 tuntia viikossa). Toki on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön, jolloin sovit pienemmästä tuntimäärästä viikossa.

Työaikaan voi itse vaikuttaa. Teemme työtä klo 9–20.30 välisenä aikana, työpäivän aloituksen voit joustavasti neuvotella esihenkilösi kanssa oman rytmisi mukaan.

Näin prosessi etenee