Tule myyntineuvottelijaksi A-lehtiin

Tule myyntineuvottelijaksi A-lehtiin
Oletko harkinnut myyntineuvottelijan työtä? Sinustakin voi tulla huippumyyjä, tule kokeilemaan!

Meille tullessasi valmennamme sinusta myynnin ammattilaisen, jos et ole jo! Olet rohkea ja ennakkoluuloton ihmisten kohtaamisessa ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Olemme perheyritys, iso mediatalo ja luotettava työnantaja, jolle on myönnetty Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki.

HAE TÄSTÄ

Maksamme palkan säännöllisesti kaksi kertaa kuukaudessa – peruspalkan lisäksi kasvatat ansiotasi provisiolla ja erilaisilla bonuksilla. Kokoaikaiselle työntekijälle takaamme vähintään 13,00 euroa työtunneilta. Keskimääräinen palkka on noin 2500 € ja parhaat myyntineuvottelijamme ansaitsevat myyntityöllä kuuden tunnin työpäivillä noin 4000 €/kk.

Kokoaikaisena työskentelet maanantaista perjantaihin vähintään 6 tuntia päivässä, ja työaikoihin voit itse vaikuttaa. Halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin.

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • Alan parhaan perehdytyksen etänä ja jatkuvan valmennuksen.
  • Kattavan työterveyshuollon
  • ePassin hyvinvoinnin edistämiseen
  • Mahdollisuuden vaikuttaa toimintamme kehittämiseen
Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi alla olevasta linkistä. Lisätietoja myyntineuvottelijan työstä ja A-lehdissä työskentelystä saat arkisin klo 9–13.30 puhelimitse numerosta 050 414 4330.

HAE TYÖTÄ

Kiinnostuitko?

Meille voit hakea jos olet jo myynnin ammattilainen, tai jos olet aivan eri alalta ja haluat vaihtaa alaa kokonaan. Voit hakea paikkaa vaikka sinulla ei olisi alan kokemusta tai koulutusta. Meillä viihtyvät hyvin eri ikäiset työntekijät. Työssä menestyy, jos on aitoa halua ja kykyä keskustella ja kuunnella asiakasta.

A-lehtien puhelinmyynti toimii täysin virtuaalisesti, ja töitä tehdään pääsääntöisesti etänä. Halutessasi voit työskennellä myös toimistoilla, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella.

Millaista on myyntineuvottelijan työ?

Myymme puhelimitse A-lehtien lehtiä täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Hoidamme kontaktit niin, että asiakkaat tuntevat saavansa laadukasta palvelua sekä totuudenmukaista tietoa lehdistämme.

Vaikka työsi myyntineuvottelijana on itsenäistä ja vaikutat omalla panoksellasi ansioosi vahvasti, et silti ole yksin. Esihenkilöt ovat joka päivä tukena ja apuna erilaisten kampanjoiden aloituksissa, myyntikeskustelun rakentamisessa ja koulutuksessa sen mukaan, mitä tarvitset hyvienne tulosten aikaansaamiseksi. Lisäksi työkaverit jakavat hyviä vinkkejä ja auttavat aina tarvittaessa.

Työaikasi on 6 tuntia päivässä (30 tuntia viikossa). Toki on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön, jolloin sovit pienemmästä tuntimäärästä viikossa.

Työaikaan voi itse vaikuttaa. Teemme työtä klo 9–20.30 välisenä aikana, työpäivän aloituksen voit joustavasti neuvotella esihenkilösi kanssa oman rytmisi mukaan.

Näin prosessi etenee